tirsdag den 9. december 2014

JGPF 2014 forudsigelser - Damer

Sakhanovich, Higuchi, Sotskova og Medvedeva er blandt medaljefavoritterne ved JGPF.

Junior Grand Prix Finalen 2014/2015 bliver afholdt samtidig med GPF, og der er derfor gået et par måneder siden vi senest så pigerne ved international konkurrence. Vi ved dog, at det bliver en kamp "Rusland vs. Japan".

Småfavorit er nok den regerende JGPF- og Junior VM sølvvinder Serafima Sakhanovich, som har vundet begge sine JGP'er. Hun forsøger (ligesom mange i feltet) de svære spring og har bevist god stabilitet; med rene programmer burde hun tage guldet, men med småfejl som i JGP Japan har de andre stadig en chance.

Landsmand Evgenia Medvedeva er den regerende JGPF- og Junior VM bronzevinder, og ligesom Sakhanovich har hun også vundet begge sine JGP'er. Hun har stabiliteten, sværhedsgraden og charme i sit løb, så hendes medaljechancer er også gode.

Den regerende JGPF-mester Maria Sotskova får noget af se til, hvis hun skal forsvare sin titel. En skade i off-sæsonen betød en lidt langsom start med en del fejl, men hun fik stadig snuppet sølv og guld ved sine JGP'er. Med flere forbedringer kan hun muligvis tage guld igen.

Den største trussel til russisk dominans er Wakaba Higuchi, som ud af ingenting kom og tog sølv og guld ved sine JGP'er. Hun er også støt og roligt forbedret sig, og med sine eksplosive spring har hun også en chance for guld.

Outside shots er Yuka Nagai og Miyu Nakashio, som henholdsvis har taget sølv/sølv og 4. plads/guld ved JGP'erne. Deres sværhedsgrad er en smule lavere, så deres scores har ikke været i samme liga som de andre deltagere.

Mine forudsigelser
1. Serafima Sakhanovich RUS
2. Evgenia Medvedeva RUS
3. Maria Sotskova RUS
4. Wakaba Higuchi JPN
5. Yuka Nagai JPN
6. Miyu Nakashio JPN

Se flere detaljer her

Ingen kommentarer: