onsdag den 12. november 2014

Rostelecom Cup 2014 forudsigelser - Parløb

Stolbova/Klimov, Haven/Denney og Tarasova/Morozov er medaljefavoritter ved Rostelecom Cup.

Værtsnation Rusland virker også stærke i parløbernes konkurrence ved Rostelecom Cup 2014.

Favoritter er selvfølgelig Ksenia Stolbova og Fedor Klimov, der udviste utrolig stabilitet i anden halvdel af forrige sæson, hvor det blev til sølv ved både EM, Vinter-OL og VM. Duoen gør deres internationale sæsondebut, og de har indtil videre pga. hans skade i off-sæsonen kun konkurreret ved en Russian Cup-konkurrence; her havde de et katastrofalt kort program, men et stærkt langt program. I dette felt burde to solide programmer være rigeligt til en sejr.

Landsmænd Evgenia Tarasova og Vladimir Tarasov har allerede haft en succesfuld sæson med sølv ved Nebelhorn Trophy og bronze ved Skate Canada. Parret har de store elementer, som gør dem i stand til at score højt, men de har ikke råd til for mange fejl for at være sikret sølv.

Russernes største konkurrenter er amerikanske Haven Denney og Brandon Frazier, som senest overraskende tog sølv ved Skate America. Parret har ikke scoret helt så højt for det korte program, men med to stærke løb (og måske fejl fra russerne) har de en god chance for at gentage sølv.

Outside-shots til medalje er det nye par Kristina Astakhova og Alexei Rogonov, som gør deres GP-debut. Parret begyndte sæsonen med guld ved Volvo Open Cup, hvor de leverede to nær rene programmer, men lavere programkomponenter vil måske holde dem tilbage.

Andre par i konkurrencen er Jessica Calalang og Zack Sidhu samt Annabelle Prölls og Ruben Blommaert. Begge par tog en 7. plads i deres første Grand Prix denne sæson.

Hold også øje med det nye par Dee Dee Leng og Simon Shnapir, som gør deres debut sammen.

Mine forudsigelser
1. Ksenia Stolbova / Fedor Klimov RUS
2. Evgenia Tarasova / Vladimir Morozov RUS
3. Haven Denney / Brandon Frazier USA
4. Kristina Astakhova / Alexei Rogonov RUS
5. Jessica Calalang / Zack Sidhu USA
6. Annabelle Prölls / Ruben Blommaert GER
7. Dee Dee Leng / Simon Shnapir USA
8. Narumi Takahashi / Ryuichi Kihara JPN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: