torsdag den 6. november 2014

Cup of China 2014 forudsigelser - Parløb

Peng/Zhang og Yu/Jin leder de kinesiske par an ved Cup of China 2014.

Parløbernes felt er umiddelbart ikke så dybt ved Cup of China 2014, og vi kan derfor få nogle overraskende par på podiet.

Guldfavoritter er uden tvivl de regerende bronzevindere Cheng Peng og Hao Zhang. Duoen havde en lidt skuffende start på sæsonen, da hun havde adskillige springproblemer med Skate America, hvor det så kun blev til bronze. I dette felt er der dog ikke rigtig nogle par, som er i nærheden af dem, både i teknik og præsentation.

De regerende juniorverdensmestre Xiaoyu Yu og Yang Jin gør deres sæsondebut på hjemmebane. Parret har stærke parelementer som twist og kast, men deres manglende udtryk på isen betyder som oftest lavere programkomponenter.

Der er chance for fuldt kinesisk podium med Xuehan Wang og Lei Wang som det tredje par. Duoen overraskede alle med en flotte fremførelser og en solid 4. plads ved forrige års Cup of China, men de har ikke konkurreret internationalt siden, hvilket gør dem til et stort spørgsmålstegn.

Vi har tre andre par, som har scoret utroligt tæt (150-155 point) i sæsonens Challenger Serie. Amerikanske Jessica Calalang og Zack Sidhu gør deres GP-debut. Parret har ikke de største elementer, men de har udvist stabilitet med sølv og bronze i Challenger Serien.

Det nye par Vera Bazarova og Andrei Deputat mangler stadig en del tid sammen, og det kunne ses i deres to CS-konkurrencer, hvor det blev til bronze og sølv i svage felter. Især hendes solo spring og parrets parrets kast giver problemer, men de fik forbedret deres score med 20 point i løbet af en måned.

Outside-shots kan være Nicole Della Monica og Matteo Guarise. Parret har indtil videre kun haft bund-placeringer ved GP'erne, men de startede sæsonen med en lille sejr ved Cup of Nice.

Mine forudsigelser
1. Cheng Peng / Hao Zhang CHN
2. Xiaoyu Yu / Yang Jin CHN
3. Xuehan Wang / Lei Wang CHN
4. Jessica Calalang / Zack Sidhu USA
5. Vera Bazarova / Andrei Deputat RUS
6. Nicole Della Monica / Matteo Guarise ITA
7. Natasha Purich / Andrew Wolfe CAN
8. Arina Cherniavskaia / Antonino Souza-Kordyeru RUS

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: