tirsdag den 10. juni 2014

Marissa Castelli og Mervin Tran teamer op

Mervin Tran og Marissa Castelli vil skøjte sammen fra næste sæson.

Vi har et uventet partnerskab på horisonten; amerikanske Marissa Castelli og canadiske Mervin Tran offentliggjorde i dag nyheden. Den nye duo havde tryouts, og kemien klikkede åbenbart så godt, at de besluttede at skøjte sammen på trods af potentielle problemer med nationalitet. 

Tran har før skøjtet med Narumi Takahashi med hvem han vandt VM-bronze i 2012. Forrige sæson repræsenterede han Canada med Natasha Purich, og de missede akkurat OL-holdet med en 4. plads ved de canadiske mesterskaber. Deres sidste konkurrence sammen var en 5. plads ved Four Continents 2014, hvor det blev en 5. plads.

Castelli har hidtil løbet med Simon Shnapir, som er hele 18 cm højere end Tran. Castelli/Shnapir tog bl.a. Vinter OL-hold bronze forrige sæson, og denne succes ville nok have gjort det svært for Castelli at få tilladelse til at skøjte for Canada.

Parret håber på at repræsentere USA, men Tran venter stadig på at få løsladelse fra den canadiske kunstskøjteunion Skate Canada. Uanset hvad vil det nye par ikke kunne komme til at konkurrere international før sæson 2015-16. Et eventuelt amerikansk statsborgerskab til Tran med hensyn til det næste Vinter OL er ikke nævnt i deres betænkninger, men de er i tidsnød, hvis de har OL-drømme.

23-årige Castelli og Tran vil både træne i Boston under Bobby Martin og i Montreal under Bruno Marcotte. De vil konkurrere på nationalt plan den kommende sæson, da koreograf Julie Marcotte allerede har udtænkt et kort program til dem.

Kilde: icenetwork

Ingen kommentarer: