søndag den 8. juni 2014

Minitrend 2013-14: Racerback

Trends kommer og går i kunstskøjteløb - ligesom i den "rigtige" verden. En trend, som ser ud til at være på vej op er bryderryg eller racerback, som det fint kaldes på engelsk. Den smalle strop på ryggen giver damen muligheden for at fremvise sine tonede skuldre og giver det ret så ofte elegante look et sporty snert.


Mirai Nagasu har været glad for detaljen, da hun denne sæson inkorporerede det i tre af sine kostumer. Hun ser ud til at være glad for multiple stropper på ryggen.


Landsmand Polina Edmunds yndede den mere sporty slags - også i begge programmer. Her går stroppen ind og ud og er med et cut-out forneden. Det hele blev gjort festligt med masser af fint sølvglimmer.


Mao Asada's kort program kjoler havde mere end lavendel tilfælles. Her gik der en smal smal strop fra hendes hals, og denne bredte sig ud forneden; den ene lignede lidt fiskeben, mens den anden var mere inspireret af Eiffel-tårnet.


Akiko Suzuki havde en bryderryg lavet udelukkende af pålimede sten, mens Marissa Castelli piftede en enkel sort bryderryg op med rød- og sølvglimmer.

Ingen kommentarer: