søndag den 27. april 2014

Ekaterina Riazanova og Ilia Tkachenko splitter

Riazanova og Tkachenko havde deres sidste konkurrence ved EM 2014 (foto: Reuters).

Sorry for min lange bloggerpause, men travlhed i skole og indhentning af søvn efter en laaaaang kunstskøjtesæson tog topprioritet. Off-sæsonen vil betyde færre indlæg, men jeg håber stadig på at poste regelmæssigt.

Det russiske isdansefelt tager mister endnu et par: 23-årige Ekaterina Riazanova og 27-årige Ilia Tkachenko stopper deres partnerskab efter fem sæsoner sammen. Parret har taget nogle sølv- og bronzemedaljer ved Grand Prix'erne og de nationale mesterskaber, og deres bedste placering ved EM og VM har været en henholdsvis 4. og 9. plads.

Splittet blev initieret af Tkachenko, som følte at sæsonens resultater skuffede; med en 4. plads ved de nationale mesterskaber og en 5. plads ved EM kvalificerede de sig nemlig ikke til Vinter OL.

Begge parter søger nye partnere. Tkachenko blev tilnærmet af Elena Ilinykh efter sit brud med Nikita Katsalapov, men hun valgte dog at løbe med Ruslan Zhiganshin. Han har også haft try-outs med amerikansk-fødte Isabella Tobias, som repræsenterede Lithauen med Deividas Stagniunas, men intet er afgjort - det største dilemma ville være hvilket nation, de skulle repræsentere. Tkachenko overvejer også en karriere i træning.

Riazanova har været i Italien til et tryout. Rygtet siger, at den potentielle herre er Simone Vaturi, som efter sigende har splittet med Lorenza Alessandrini.

Kilde: Itar Tass og Team Russia 2014 (begge russisk)

Ingen kommentarer: