søndag den 13. april 2014

Kostumer: Meryl Davis og Charlie White

De olympiske mestre Meryl Davis og Charlie White har altid været kendt for deres veldesignede kostumer, og i deres måske allersidste sæson virkede fokus på det klassiske "Meryl og Charlie"-look. Det blev dog aldrig kedeligt, da duoen sørgede for at peppe deres looks op med masser af bling!

Kort dans

Musik: My Fair Lady af Frederic Loewe

US International Figure Skating ClassicTil sæsonens første konkurrence var White stillig i en simpel hvid skjorte med høj krave og sort jakke med hale. Davis bar en stropløs kjole i lavendel med masser af sølv- og lilla krystaller. Parret bar også disse kostumer ved træning, hvor Davis bar en matchende halskæde. Man kan aldrig gå galt i et pingvin jakkesæt, og Davis' kjole får også pluspoint for det vidde skørt og krystallerne - disse påvirkede dog skørtets bevægelse, og overdelen var en smule for lavtsiddende.

Min bedømmelse: 7.25/10.00

Grand Prix & US NationalsVed både Grand Prix'erne og de nationale mesterskaber skiftede Davis til en lyspink kjole med flagrende skørt, satinoverdel og krystaller ved talje og udskæring, som gik hele vej rundt. Det var en ganske fin kjole, men den virkede måske en lille smule for nuttet til nu 27-årige Davis.

Min bedømmelse: 7.50/10.00

Vinter OL (hold og individuel)Ved Vinter OL skiftede Davis til en anden pink kjole, som virkelig delte vandene. Den lette kjole havde posede ærmer og høj hals med lyserøde krystaller i et sirligt mønster på overdelen. Kjolen drog uden tvivl inspiration fra filmen, men den fik hende til at ligne en gammel dame. Dog gjorde den lette kjole sig utroligt godt i bevægelse, hvilket gjorde op for dette.

Min bedømmelse: 7.75/10.00

Fridans

Musik: Scheherazade af Nikolai Rimsky-Korsakov

US International Figure Skating ClassicDavis og White er ikke helt ukendte med at danse til orientalsk eksotisk musik, og dermed har de fået tid til at finpudse deres stil. Ved sæsons første konkurrence bar Davis en babyblå kjole med bar mave med utallige sten og farvede krystaller. White var i en blå velourjakke med perlebroderi på ærmer og udskæring. De mange sten glæder mig som altid, men den blå farve formår ikke helt at indfange det forføreriske element i programmet.

Min bedømmelse: 7.50/10.00

Grand Prix & Vinter OL holdVed Grand Prix'erne debuterede de lignende kostumer, men det generelle indtryk var meget mere detaljerigt. White bar en mørkelilla velourvest over matchende skjorte, og fortil var det et sirligt guldbroderi og påsatte sten. Davis bar en petroleumsblå halterneck kjole med bar mave og draperet skørt. Derudover matchede hun med guld og masser af farvede sten. Hårbåndet var det samme som før. Disse kostumer var meget overdådige, men det passede til musikken, og de var meget vellavede. Især den blå farve var et godt match til Meryls blege hud og mørke hår.

Min bedømmelse: 9.50/10.00

US Nationals & Vinter OL individuelVed de store mesterskaber skiftede Davis over til en meget lignede kjole, men denne var lavendelfarvet og havde ekstra guldglimmer på halterneck-delen. Dette var igen et meget overdådigt og vellavet kostume, men jeg synes måske, at pastelfarven ikke helt indfangede det mystiske ved Sheherazade.

Min bedømmelse: 9.00/10.00

Hvilke var dine yndlingskostumer fra Meryl Davis og Charlie White sæson 2013/14? Giv din stemme og/eller skriv en kommentar:


Ingen kommentarer: