mandag den 10. marts 2014

Junior VM 2014 forudsigelser - Parløb

JGPF-deltagerne er medaljefavoritter i parløb ved Junior VM 2014.

Parløbernes felt ved Junior VM 2014 er ikke det største, men på papiret bliver kampen om guld meget tæt.

Småfavoritter er Xiaoyu Yu og Yang Jin, som vandt begge deres JGP'ere samt JGPF denne sæson. Parret er teknisk stærke, og de har også forbedret deres præsentation, der dog stadig er til den underspillede side. De har dog udvist tendens til at lave fejl efter stærke korte programmer (forrige Junior VM og dette JGPF), hvilket de andre hold kan udnytte.

Rusland sender tre stærke par, så mindst to medaljer er så godt som sikret. Maria Vigalova og Egor Zakroev har haft en stærk sæson med sølv ved JGPF og en 3. plads ved russiske seniormesterskaber. Parret har udadvendt præsentation og god pålidelighed, men de forsøger endnu ikke side-om-side triple spring.

Evgenia Tarasova og Vladimir Morozov har haft en lidt op-og ned sæson. Det blev kun til en 4. plads ved JGPF og 8. plads ved de nationale seniormesterskaber, men de vandt de nationale juniormesterskaber med en god margin - her slog de de to andre russiske par. Parret har to side-om-side triple spring i deres repetoire, hvilket giver dem en buffer.

Det tredje russiske par er Vasilisa Davankova og Andrei Deputat. Parret har kæmpet lidt med parelementerne siden de tog Junior VM bronze i 2012, men denne sæson formåede de stadig at kvalificere sig til JGPF, hvor de tog en 5. plads. De får dog svært ved at slå deres landsmænd, med mindre disse laver fejl.

Ovenstående er top 4 favoritter, da de alle tog medaljer ved begge deres JGP'er og kvalificerede sig til Finalen. Madeline Aaron og Max Settlage burde kunne tage en 5. plads. Amerikanerne tog én JGP-sølvmedalje denne sæson, men de mangler lidt sværhedsgrad for at være medaljetrusler.

Mine forudsigelser
1. Xiaoyu Yu / Yang Jin CHN
2. Maria Vigalova / Egor Zakroev RUS
3. Evgenia Tarasova / Vladimir Morozov RUS
4. Vasilisa Davankova / Andrei Deputat RUS
5. Madeline Aaron / Max Settlage USA
6. Kaitlin Budd / Nikita Cheban USA
7. Alessandra Cernuschi / Filippo Ambrosini ITA
8. Tara Hancherow / Wesley Killing CAN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: