mandag den 20. januar 2014

Four Continents 2014 forudsigelser - Parløb

Sui/Han, Scimeca/Knierim og Denney/Frazier er medaljekandidaterne ved 4CC 2014.

Heller ikke hos parløberne har vi kommende Vinter OL 2014 deltagere til stede. Ikke desto mindre er feltet fyldt med (kun) syv talentfulde unge par, som vi burde se mere til i fremtiden.

Favoritter er nok Wenjing Sui og Cong Han, som tog titlen i 2012 ved deres hidtil eneste optræden. Parret er kendt for deres svære tekniske elementer, og blandt feltet er kineserne de eneste med GP-medaljer på resuméet; denne sæson er det blevet til sølv og bronze. De har dog vist svaghed på side-om-side springene, og ved NHK Trophy havde den en mindre nedsmeltning i det lange program.

Resten af feltet virker mere åbent. Alexa Scimeca og Chris Knierim har døjet med skade, hvilket har påvirket især side-om-side springene. Resten af deres elementer er dog stærke, hvilket giver dem en stor fordel i dette felt.

Landsmand Haven Denney og Brandon Frazier gør deres ISU senior mesterskabsdebut. De regerende juniorverdensmestre har haft en stabil sæson med 5. pladser ved både Grand Prix'erne og US Nationals. De mangler lidt finish, men det gør mange par i feltet.

Canada sender Natasha Purich og Mervin Tran, som har udvist store forbedringer i deres første sæson sammen - dog var det ikke nok til at kvalificere sig til Vinter OL. Parret kan udføre de tekniske elementer, men deres parelementer og præsentation mangler stadig arbejde.

Margaret Purdy og Michael Marinaro har haft en skuffende senior debutsæson med bl.a. to 8. pladser ved Grand Prix'erne. Det er især deres løft, som virker besværede.

Det ret ukendte par Tarah Kayne og Daniel O'Shea tog en 6. plads ved US Nationals, og de har været lidt under radaren med to senior B bronzemedaljer denne sæson.

Mine forudsigelser
1. Wenjing Sui / Cong Han CHN
2. Alexa Scimeca / Chris Knierim USA
3. Haven Denney / Brandon Frazier USA
4. Tarah Kayne / Daniel O'Shea USA
5. Natasha Purich / Mervin Tran CAN
6. Margaret Purdy / Michael Marinaro CAN
7. Wenting Wang / Yan Zhang CHN 

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: