torsdag den 5. december 2013

GP Final 2013 forudsigelser - Isdans

Virtue/Moir, Davis/White, Bobrova/Soloviev og Pechalat/Bourzat vender alle tilbage til Finalen.

Isdansernes felt ved Grand Prix Finalen er sprængfyldt, og de seks par vil kæmpe hårdt om at etablere sig højt i dommernes sind før Vinter OL.

Favoritter er selvfølgelig de fire gange og regerende GPF-mestre Meryl Davis og Charlie White, som denne sæson har domineret med tre sejre og tilhørende høje scores. Amerikanerne kombinerer (pålidelig) teknisk formåen med smuk præsentation, hvilket gør dem parret-to-beat.

Sølvfavoritter er Tessa Virtue og Scott Moir, men de har nok øjne på guldet, som er den eneste titel, der mangler på deres resumé. Canadierne har også to GP-sejre denne sæson, men de har kæmpet en smule med levels og finpudsning på løft. De må få styr på dette, da en sejr her vil sikre dem (nødvendig) momentum mod et forsvar af deres OL-titel.

Top 2 er sikret, men bronze bliver et blodbad blandt de fire resterende par. Nathalie Pechalat og Fabian Bourzat er de regerende GPF-bronzevindere, og denne sæson begyndte solidt med en sejr ved Cup of China. De skuffede dog med bronze ved TEB, og det skyldtes problemer med lave levels and fart.

Ekaterina Bobrova og Dmitri Soloviev har taget sølv og guld ved GP'erne, men deres fremførelser har manglet en smule finesse, og denne gang er de ikke på hjemmebane. Russerne har de store armbevægelser, men de må finde mere præcision, hvis de vil tage medalje i dette felt.

Det bliver en "battle of the 42nd Street" blandt Kaitlyn Weaver og Andrew Poje og Anna Cappellini. Begge par har taget to GP-sølvmedaljer med dramatiske og teknisk solide programmer. Nogle småfejl fra de andre par sætter dem i bronzerækkevidde.

Mine forudsigelser
1. Meryl Davis / Charlie White USA
2. Tessa Virtue / Scott Moir CAN
3. Nathalie Pechalat / Fabian Bourzat FRA
4. Kaitlyn Weaver / Andrew Poje CAN
5. Ekaterina Bobrova / Dmitri Soloviev RUS
6. Anna Cappellini / Luca Lanotte ITA

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: