fredag den 8. november 2013

Volosozhar/Trankov tager forventet føring ved NHK Trophy

Volosozhar/Trankov udfører en parpiruette i det korte program (foto: Getty).

NHK Trophy 2013 begyndte med parløbernes korte programmer, hvor vi fik set en del solide fremførelse - især fra top 3.

Favoritter Tatiana Volosozhar og Maxim Trankov leverede et rent og stærkt kort program. Highlights var en stor triple twist, side-om-side triple tåloops og kast triple loop. Deres score på 82.03 point er ikke helt så stor som ved Skate America (nok pga. en level 3 twist og lidt tøvende løft), men russerne tager stadig en føring på knap tolv point.

Wenjing Sui og Cong Han fik også leveret et så godt som fejlfrit program med bl.a. en stor kast triple flip og level 4 triple twist. Deres side-om-side triple tåloop var en smule usynkrone. Et nyt personligt bedste på 70.13 point giver dem en 2. plads.

Landsmænd Cheng Peng og Hao Zhang imponerede også. Kineserne fik udført solide side-om-side triple tåloops og en stor triple twist, men hun havde hånd på kast triple loop. Et nyt personligt bedste på 65.09 betyder en solid 3. plads.

Resten af feltet er den del point bagud. Haven Denney og Brandon Frazier lagde ud med en solid triple twist og kast triple loop, men han havde to fødder på side-om-side triple salchow, som blev nedgraderet. Parret opnåede stadig et nyt personligt bedste på 58.67 point, hvilket giver dem en 4. plads.

Landsmænd Marissa Castelli og Simon Shnapir er kun 0.07 point bagud. Han havde step-out og hånd på side-om-side triple salchow, og hun havde to fødder på kast triple salchow.

Paige Lawrence og Rudi Swiegers havde en meget skuffende fremførelse, da begge faldt på side-om-side triple tåloop. Dernæst var twisten meget lav, og de afsluttede med et fald på kast triple lutz. Canadierne er nede på en 6. plads.

På hjemmebane havde Narumi Takahashi og Ryuichi Kihara en fremførelse med et par småfejl. Hun havde vending på side-om-side triple salchow, og deres double twist var lav. Deres lavere sværhedsgrad og programkomponenter holdte dem nede på en 7. plads.

Stilling efter kort program
FPl.NameNationPointsSPFS
1Tatiana VOLOSOZHAR / Maxim TRANKOV

RUS
82.031
2Wenjing SUI / Cong HAN

CHN
70.132
3Cheng PENG / Hao ZHANG

CHN
65.093
4Haven DENNEY / Brandon FRAZIER

USA
58.674
5Marissa CASTELLI / Simon SHNAPIR

USA
58.605
6Paige LAWRENCE / Rudi SWIEGERS

CAN
52.786
7Narumi TAKAHASHI / Ryuichi KIHARA

JPN
49.547
8Anastasia MARTIUSHEVA / Alexei ROGONOV

RUS
48.978

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: