onsdag den 13. november 2013

Trophée Eric Bompard 2013 forudsigelser - Parløb

Duhamel/Radford, Pang/Tong og Bazarova/Larionov er podiefavoritter ved Trophée Eric Bompard.

Feltet er utroligt åbent i parløbernes konkurrence.

De regerende TEB sølvvindere er Meagan Duhamel og Eric Radford, men VM bronzevinderne begyndte sæsonen noget skuffende, da de lavede dyre fejl ved Skate Canada og måtte nøjes med bronze. Canadierne har dog en god chance for guld, da de pga. deres sværhedsgrad har råd til nogle fejl - bare ikke et komplet kikset løft.

Qing Pang og Jian Tong begyndte deres sæson med sølv ved Cup of China. Kineserne er svage på side-om-side springene, men de er normalt stensikre på alle de andre elementer. Parrets plads på podiet vil afhænge af, hvor mange spring de er succesfulde i, og hvor mange fejl deres konkurrenter laver.

Russiske Vera Bazarova og Yuri Larionov gør deres sæsondebut. Parret havde en stærk Grand Prix sæson forrige år, hvor det bl.a. blev til sølv ved Finalen. Deres svaghed er også side-om-side springene, men deres stærke parelementer kan måske bringe dem foran.

Dark horses til podiet er Caydee Denney og John Coughlin, som endte på en 4. plads ved Skate America. Parret er normalt meget pålidelige på de tekniske elementer, men kvaliteten og programkomponenterne er ikke på niveau med de andre toppar.

Uden for top 4 er feltet lidt mere uprøvet. På hjemmebane har vi Vanessa James og Morgan Cipres, som tog en 6. plads forrige år. De imponerede dog med en 4. plads ved EM. Parret måtte dog trække sig fra Skate America, da han stadig kommer sig over et brækket håndled.

Nicole Della Monica og Matteo Guarise tog to 7. pladser ved GP'erne forrige sæson, og denne sæson har deres resultater ved to senior B'er også været lidt skuffende. De blev begge gange slået af Annabelle Prölss og Ruben Blommart, som gør deres senior GP debut.

Canadiske Natasha Purich og Mervin Tran gør deres Grand Prix debut som par. De tog en 6. plads ved Nebelhorn Trophy.

Mine forudsigelser
1. Meagan Duhamel / Eric Radford CAN
2. Qing Pang / Jian Tong CHN
3. Vera Bazarova / Yuri Larinov RUS
4. Caydee Denney / John Coughlin USA
5. Vanessa James / Morgan Cipres FRA
6. Annabelle Prölss / Ruben Blommaert GER
7. Natasha Purich / Mervin Tran CAN
8. Nicole Della Monica / Matteo Guarise ITA

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: