fredag den 1. november 2013

Pang/Tong tager snæver føring ved Cup of China

Pang og Tong udfører deres korte program til Lady Caliph (Foto: Getty).

Dag 1 af Cup of China 2013 sluttede med parløbernes korte programmer, og igen kunne værtsnationen Kina tage en foreløbig føring.

De regerende mestre Qing Pang og Jian Tong havde en fin sæsondebut med et nær rent program; highlights var triple twist og kast triple loop. Hun underroterede dog på side-om-side triple tåloop, omend fejlen ikke afbrød flowet i programmet. Deres score på 70.38 point give dem en foreløbig 1. plads.

Favoritter Aliona Savchenko og Robin Szolkowy havde et par fejl, da han havde hånd på side-om-side triple tåloop (underroteret), og deres ambitiøse kast triple axel blev landet på to fødder med step-out. Tyskernes fordel i basisværdi forsvandt dog, da parpiruetten kun opnåede basislevel. De er dog på en meget tæt 2. plads med 69.07 point.

Chen Peng og Hao Zhang havde også problemer med side-om-side triple tåloops, da hun havde step-out. Resten af programmet var dog solidt med bl.a. triple twist og kast triple loop. Parret er nu på en solid 3. plads med et nyt personligt bedste på 64.24 point.

Amerikanske Alexa Scimeca og Chris Knierim lagde ud med en stor triple twist, men hun havde hånd på kast triple flip, og parret havde synkrone fald på side-om-side triple salchows. På trods af disse fejl opnåede de et nyt personligt bedste på 57.99 point, hvilket giver dem en 4. plads.

Relativt ukendte Xuehan Wang og Lei Wang havde et fald på kast triple loop, men parret overraskede ellers med solide elementer og præsentation. De er på en tæt 5. plads.

Stilling efter kort program
FPl.NameNationPointsSPFS
1Qing PANG / Jian TONG

CHN
70.381
2Aliona SAVCHENKO / Robin SZOLKOWY

GER
69.072
3Cheng PENG / Hao ZHANG

CHN
64.243
4Alexa SCIMECA / Chris KNIERIM

USA
57.994
5Xuehan WANG / Lei WANG

CHN
57.165
6Anastasia MARTIUSHEVA / Alexei ROGONOV

RUS
53.026
7Daria POPOVA / Bruno MASSOT

FRA
51.827
8Felicia ZHANG / Nathan BARTHOLOMAY

USA
50.338
 
Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: