onsdag den 16. oktober 2013

Skate America 2013 forudsigelser - Isdans

De amerikanske repræsentanter i isdans er nationale medaljetagere.

Isdansernes konkurrence er en smule mere forudsigelse end herrerne.

Guldfavoritter er uden tvivl de tre gange regerende Skate America mestre Meryl Davis og Charlie White. Verdensmestrene har både den bedste teknik og præsentation i feltet, så et forsvar er givent. Amerikanerne startede sæson med en sejr ved US Int'l FS Classic, hvor de opnåede høje scores.

Sølvfavoritter er Anna Cappellini og Luca Lanotte, som gør deres sæsondebut. Italienerne har haft en stærk sæson med to GP sølvmedaljer, EM bronze og en 4. plads ved VM. De har altid haft underholdende programmer, men på det seneste har teknikken også fået en overhaling.

Bronze er en smule mere åben. Maia Shibutani er Alex Shibutani trak sig fra US Int'l Classic pga. en mindre halsskade, men de er stadig bronzekandidater her. Søskendeparret er normal all-around solide, men de seneste sæsoner har deres tekniske elementer ikke været helt så knivskarpe.

Landsmænd Madison Hubbell og Zachery Donohue har aldrig slået Shibutani'erne, men de har måske chancen. De startede sæsonen med en sejr ved Nebelhorn Trophy, hvor de havde småproblemer i den korte dans. Deres teknik kan til tider være sløset, så de må spille på den stærkere kemi.

Udenfor top 4 er feltet lidt mindre forudsigeligt. Pernelle Carron og Lloyd Jones gør deres internationale sæsondebut efter en 2. plads ved French Master's.

Isabelle Tobias og Deividas Stagniunas tog kun en 7. plads ved US Int'l FS Classic, men de forbedrede deres score med knap 10 point ved Finlandia Trophy, hvor det blev en 4. plads.

Julia Zlobina og Alexei Sitnikov tog en 6. plads ved US Int'l FS Classic. Cathy Reed og Chris Reed tog en 7. plads ved Nebelhorn Trophy. Han skadede sit knæ ved konkurrencen, men har valgt at udskyde en operation.

Mine forudsigelser
1. Meryl Davis / Charlie White USA
2. Anna Cappellini / Luca Lanotte ITA
3. Maia Shibutani / Alex Shibutani USA
4. Madison Hubbell / Zachery Donohue USA
5. Pernelle Carron / Lloyd Jones FRA
6. Isabella Tobias / Deividas Stagniunas LTU
7. Julia Zlobina / Alexei Sitnikov AZE
8. Cathy Reed / Chris Reed JPN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: