torsdag den 24. januar 2013

U.S. Nationals 2013 forudsigelser - Isdans

Davis/White ved Grand Prix Finalen, som de vandt. (Foto: Getty)

Isdansekonkurrencen får normalt ikke så meget opmærksomhed ved de amerikanske mesterskaber på trods af, at det indeholder USA's største (nærmest) sikre medaljehåb til VM.

Favoritter er uden tvivl 4 gange regerende mestre Meryl Davis og Charlie White, som er ubesejrede denne sæson. Parret vandt begge deres GP'er og tog i december deres fjerde GPF titel. De er nok sikre på sejren, men ligesom rivalerne Virtue/Moir i Canada, bliver det spændende at se deres programmer udvikle sig.

De regerende sølvvindere Maia Shibutani og Alex Shibutani har døjet med skade (ham), og dette medførte skuffende programmer og en tilhørende 4. plads ved Rostelecom Cup. Parret kom dog igen ved NHK Trophy, hvor de tog bronze med solide løb, og de er nu igen nationale sølvfavoritter.

Bronze er mere åben. De regerende bronzevindere Madison Hubbell og Zachery Donohue har god udstråling, men deres lidt svagere teknik har betydet en 5.- og 4. plads ved GP'erne.

Rivaler til bronze er Madison Chock og Evan Bates, som endte på en 5. plads forrige år. Parret har udvist store forbedringer, som er blevet til Nebelhorn Trophy guld og en 4. plads ved NHK Trophy. Deres sæsons bedste er højere end Hubbell/Donohue.

Lynn Kriengkrairut og Logan Giulietti-Schmitt tog en 4. plads forrige år. Denne sæson er det blevet til en 4. plads ved Skate America og guld ved Ice Challenge. Parret har stærke løft, men deres svagere trin vil holde dem nede.

Mine forudsigelser
1. Meryl Davis / Charlie White
2. Maia Shibutani / Alex Shibutani
3. Madison Chock / Evan Bates
4. Madison Hubbell / Zachery Donohue
5. Lynn Kriengkrairut / Logan Giulietti-Schmitt

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: