torsdag den 6. december 2012

Stepanova/Bukin tager stor føring efter kort dans ved JGPF

Stepanova/Bukin udfører deres korte dans til Blues. (Foto: Getty Images)

De næste på isen ved Junior Grand Prix Finalen 2012 var isdanserne, som skulle udføre deres korte dans til Blues. Se alle programmerne her.

Favoritter Alexandra Stepanova og Ivan Bukin leverede en stærk dans. Deres Blues sekvenser blev tildelt level 3 og 4, løft og twizzles level 4, mens trinsekvensen uden hold var level 2. De høje levels sammenlagt med dagens bedste programkomponenter medførte et sæson bedste på 61.18 point, og de har nu en føring på lidt over 6 point før fridansen.

Resten af feltet var uheldige med deres levels, og gang på gang måtte man se isdansernes skuffede udtryk i Kiss & Cry, når deres scores dukkede op. Feltet er dog tæt, så kampen om sølv og bronze er stadig åben.

Gabriella Papadakis og Guillaume Cizeron lagde også ud med stærke level 4 twizzles, mens deres Blues sekvenser var kun level 1 og 2. Solide programkomponenter holdte dem på en 2. plads med 54.79 point.

De regerende sølvvindere Anna Yanovskaya og Sergey Mozgov var bedre med level 4 og 3 på Blues sekvenser, men kvaliteten af deres elementer var lavere. De er nu på en 3. plads med 53.03 point.

Nede på en 4. plads sidder Alexandra Aldridge og Daniel Eaton, som kun blev tildelt level 1 og 2 på deres Blues. Derudover vendte hun tidligt ud på deres twizzles, der som følge deraf blev tildelt level 3.

De to russiske par Evgenia Kosigina og Nikolai Moroshkin samt Valeria Zenkova og Valerie Sinitsin sidder på en tæt 5.- og 6. plads. Begge par leverede umiddelbart solide programmer, men nogle sløsede elementer trak deres score ned.

Stilling efter kort dans
FPl.NameNationPointsSDFD
1Alexandra STEPANOVA / Ivan BUKIN

RUS
61.181
2Gabriella PAPADAKIS / Guillaume CIZERON

FRA
54.792
3Anna YANOVSKAYA / Sergey MOZGOV

RUS
53.033
4Alexandra ALDRIDGE / Daniel EATON

USA
52.604
5Evgenia KOSIGINA / Nikolai MOROSHKIN

RUS
50.455
6Valeria ZENKOVA / Valerie SINITSIN

RUS
50.396

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: