lørdag den 17. november 2012

Rent kort program giver Kavaguti/Smirnov føring

Kavaguti/Smirnov udfører deres korte program til "The Blue Danube". (Foto: Reuters)

Trophée Eric Bompard 2012 startede med parløbernes korte programmer.

TEB debutanter Yuko Kavauti og Alexander Smirnov leverede et særdeles solidt program med blandt andet level 4 triple twist, side-om-side triple tåloops og kast triple loop. Parret smed et par point fra sig, da deres lidt usikre dødsspiral kun blev tildelt level 1. Russerne er nu på en 1. plads med 66.78 point.

De regerende TEB bronzevindere Meagan Duhamel og Eric Radford var i gang med med at levere et rent program, da hun halvvejs inde i programmet faldt på side-om-side triple lutz. Hun kom dog stærkt igen og landede kast triple lutz. Dette var nok til en 2. plads med 62.28 point.

Det nye par Cheng Peng og Hao Zhang imponerede med et rent program, hvor de fik udført en høj triple twist, side-om-side triple tåloops og kast triple salchow. Et nyt personligt bedste på 59.92 point giver dem en 3. plads.

Stefania Berton og Ondrej Hotarek leverede også et nogenlunde rent program, men lavere levels og kvalitet på de store tekniske elementer placerede det italienske par på en 4. plads.

Top 5 rundes af med Ksenia Stolbova og Fedor Klimov, der havde en del småfejl: sammenstød på triple twist, hun vendte ud og havde hånd på side-om-side triple tåloop og en usikker kast triple salchow.

Vanessa James og Morgan Cipres ligger på en sidsteplads efter landsmænd Daria Popova og Bruno Massot, da James doublede sin tåloop og havde to fødder på kast triple flip.

Stilling efter kort program
FPl.NameNationPointsSPFS
1Yuko KAVAGUTI / Alexander SMIRNOV

RUS
66.781
2Meagan DUHAMEL / Eric RADFORD

CAN
62.282
3Cheng PENG / Hao ZHANG

CHN
59.923
4Stefania BERTON / Ondrej HOTAREK

ITA
57.304
5Ksenia STOLBOVA / Fedor KLIMOV

RUS
53.645
6Daria POPOVA / Bruno MASSOT

FRA
52.966
7Vanessa JAMES / Morgan CIPRES

FRA
51.447

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: