lørdag den 3. november 2012

Pang/Tong tager tredje Cup of China sejr

Pang/Tong udfører begge en Ina Bauer i deres koreografiske sekvens. (Foto: Reuters)

Konkurrencen ved Cup of China 2012 sluttede med parløbernes lange programmer.

Førerne Qing Pang og Jian Tong havde et par problemer med deres side-om-side spring. De skiftevis singlede en double axel i deres sekvens, og de valgte at kun udføre double tåloops. Deres parpiruette blev kendt ugyldig, men solide løft, twist og kast hjalp på deres tekniske score, der stadigvæk kun var dagens femtebedste. Høje programkomponenter betød, at de vandt det lange program med en score på 120.25 point. Med guld er de nu videre til Finalen.

Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov havde også problemer med side-om-side springene. Han doublede den første triple tåloop i sekvensen og havde step-out på den anden. Begge landede double axelen lidt usikkert. De havde også (som sædvanlig) et mindre sammestød på triple twist. Resten af elementerne var solide. En score på 119.83 point holdte dem på sølv.

Landsmænd Ksenia Stolbova og Fedor Klimov leverede stærke side-om-side spring som triple tåloop-double tåloop-double tåloop og double axel. Den største fejl i programmet var fald på kast triple lutz. Et nyt personligt bedste på 115.89 point trak dem op og gav dem deres første GP medalje, her bronze.

Kirsten Moore-Towers og Dylan Moscovitch havde et par småfejl: han havde step-out på side-om-side triple tåloop, så resten af sekvensen ikke talte med. En hånd på kast triple loop var akkurat nok til, at parret faldt til en samlet 4. plads - kun 0.19 point fra podiet.

Det nye par Cheng Peng og Hao Zhang fik udført en imponerende level 3 quad twist, som var aftenens højestscorende element med 9.81 point. To fald betød dog, at de samlet faldt til en 5. plads i deres debut.

Resultat
FPl.NameNationPointsSPFS
1Qing PANG / Jian TONG

CHN
188.8211
2Yuko KAVAGUTI / Alexander SMIRNOV

RUS
183.5322
3Ksenia STOLBOVA / Fedor KLIMOV

RUS
172.5553
4Kirsten MOORE-TOWERS / Dylan MOSCOVITCH

CAN
172.3634
5Cheng PENG / Hao ZHANG

CHN
163.8745
6Wenting WANG / Yan ZHANG

CHN
143.5266

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: