lørdag den 11. februar 2012

Four Continents 2012 - Sui og Han tager føring efter kort program

Wenjing Sui og Cong Han under et svært indløb til kast triple flip. (Foto: Reuters Pictures)

Parløberne løb i dag deres korte programmer, og der var en del gode fremførelser - top 5 opnåede personlige nye bedste scores.

Wenjing Sui og Cong Han leverede et charmerende og teknisk stærkt program med en høj triple twist, side-om-side triple tåloops og stor kast triple flip. Resten af elementerne blev også udført rent, og med en score på 66.75 point kunne parret tage føringen før det lange program

Caydee Denney og John Coughlin, som til daglig træner i Colorado Springs, udførte også et rent program med en triple twist, side-om-side triple tåloops og kast triple. Deres score på 63.35 point var nok til en foreløbig 2. plads.

Landsmændene Mary Beth Marley og Rockne Brubaker lagde ud med en ren triple twist og side-om-side triple tåloops, men hun landede deres kast triple lutz på to fødder. Parret er på en tæt 3. plads.

På en heller ikke så fjern 4. plads har vi Narumi Takahashi og Mervin Tran. Hun faldt på deres nemesis side-om-spring, en triple salchow, men resten af deres elementer blev udført smukt og fik tilmed høje levels.

Amanda Evora og Mark Ladwig havde også problemer med side-om-side springene, da hun havde to fødder på triple tåloopen, som også blev kendt underroteret. Resten af elementer blev leveret uden fejl, så parret er stadig i medaljerækkevide med en tæt 5. plads.

De tre canadiske par sidder på de næste tre pladser. Paige Lawrence og Rudi Swiegers havde et usikkert greb på deres triple twist. Jessica Dube og Sebastien Wolfe leverede et rent program, men to af deres elementer fik kun level 1. Småfavoritter Meagan Duhamel og Eric Radford havde usikre landinger på hele tre elementer, og de er nu nede på en skuffende 8. plads - dog stadig i medaljerækkevidde.

Stilling efter kort program
FPl.NameNationPointsSPFS
1Wenjing SUI / Cong HAN

CHN
66.751
2Caydee DENNEY / John COUGHLIN

USA
63.352
3Mary Beth MARLEY / Rockne BRUBAKER

USA
62.423
4Narumi TAKAHASHI / Mervin TRAN

JPN
61.544
5Amanda EVORA / Mark LADWIG

USA
60.755
6Paige LAWRENCE / Rudi SWIEGERS

CAN
57.976
7Jessica DUBE / Sebastien WOLFE

CAN
57.687
8Meagan DUHAMEL / Eric RADFORD

CAN
57.538
9Huibo DONG / Yiming WU

CHN
49.529
10Yue ZHANG / Lei WANG

CHN
48.0410

Se flere detalje her.

Ingen kommentarer: