lørdag den 19. november 2011

Volosozhar/Trankov vinder karrierens anden GP ved Trophée Eric Bompard

Tatiana Volosozhar og Maxim Trankov åbner deres program til "Black Swan". (Foto: Reuters Pictures)

Heldigvis var parløbernes lange programmer bedre end herrerne ved Trophée Eric Bompard 2011.

Førerne Tatiana Volosozhar og Maxim Trankov udførte et solidt, omend ikke helt fejlfrit program. Det så ud til at kikset på triple twisten i det korte program stadig berørte parret, da de i dag singlede forsøget. De kom dog igen med side-om-side triple salchows og triple tåloop-double tåloops samt en enorm kast i triple loop. Deres kast i triple salchow havde to fødder på landingen. Deres score på 130.44 point var mere end nok til at sikre dem guld og en plads i Finalen.

Deres landsmænd Vera Bazarova og Yuri Larinov havde deres livs løb, da de leverede et smukt og fejlfrit program. De fik landet deres nemesis side-om-side spring, men highlights var uden tvivl en høj triple twist, kast i triple flip og loop samt svære løft. Deres score på 125.85 point var et nyt personligt bedste, og samlet rykkede de op til sølv.

Megan Duhamel og Eric Radford rykkede ned på en samlet 3. plads efter et lidt blandet program. Parret forsøgte ambitiøst side-om-side triple flip-double tåloop-double tåloops, men de faldt begge på trespringskombinationen. De fik udførte triple twisten og kast triple salchow, men hun faldt igen på kast triple loop. Med bronze er de formentlig akkurat videre til Finalen, men de ved det først med sikkerhed efter næste uge.

Amanda Evora og Mark Ladwig kæmpede med deres side-om-side spring, da hun underroterede på triple tåloop og faldt på en underroteret double axel i planlagt sekvens. De fik udført kast og løft fint, men de mistede mange point, da parpiruetten blev kendt ugyldig - han løftede hende nemlig fra isen. Parret forblev på deres 4. plads.

Resultat
FPl.NameNationPointsSPFS
1Tatiana VOLOSOZHAR / Maxim TRANKOV

RUS
194.1311
2Vera BAZAROVA / Yuri LARIONOV

RUS
184.9132
3Meagan DUHAMEL / Eric RADFORD

CAN
176.6223
4Amanda EVORA / Mark LADWIG

USA
169.5844
5Jessica DUBE / Sebastien WOLFE

CAN
150.6856
6Huibo DONG / Yiming WU

CHN
147.7565
7Ksenia STOLBOVA / Fedor KLIMOV

RUS
137.0678
8Vanessa JAMES / Morgan CIPRES

FRA
133.3187

Se flere detaljer på isuresults.com

Ingen kommentarer: