onsdag den 23. november 2011

Rostelecom Cup 2011 forudsigelser - Parløb

Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov med deres guldmedalje ved NHK Trophy. (Foto: Getty Images)

Begge guldfavoritter i feltet har allerede kvalificeret sig til Finalen, så det er uvist hvor stor deres indsats bliver i konkurrencen - men retten til at prale skader vel ikke.

På hjemmebane har vi de regerende mestre Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov, som denne sæson allerede har taget to GP-medaljer. De har skøjtet ganske solidt - mest i det lange program - så deres plads på podiet afhænger nok mest af, hvilken form tyskerne er i.

Aliona Savchenko og Robin Szolkowy blev slået af russerne ved NHK Trophy, så det er tid til revanche. Parret har ikke virket i topform (endnu), og deres manglede succes på kast triple axel har betydet, at de ikke har kunne opbygge en føring før det lange program, hvor de typisk laver fejl. Skøjter de dog nær fejlfrit, burde de dog slå russerne.

Det burde også blive en tæt kamp om bronze. Stefania Berton og Ondrej Hotarek har en 4. plads fra NHK Trophy, og forbedringer af deres fremførelser derfra kan måske placere dem på podiet.

Katarina Gerboldt og Alexander Enbert, som endte på en 4. plads her forrige år, deltager også. Parret startede sæsonen med sølv ved Cup of Nice, hvor de tabte til Berton/Hotarek med kun 0.02 point. Landsmændene Ksenia Stolbova og Fedor Klimov skuffende med en 7. plads forrige uge ved TEB, men måske nerverne har dulmet sig siden?

Der er kun syv deltagende par i konkurrence, da tyske Maylin Hausch og Daniel Wende har trukket sig.

Mine forudsigelser
1. Aliona Savchenko/Robin Szolkowy GER
2. Yuko Kavaguti/Alexander Smirnov RUS
3. Katarina Gerboldt/Alexander Enbert RUS
4. Stefania Berton/Ondrej Hotarek ITA
5. Ksenia Stolbova/Fedor Klimov RUS
6. Ashley Cain/Joshua Reagan USA
7. Brittany Jones/Kurt Gaskell CAN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: