onsdag den 9. november 2011

NHK Trophy 2011 forudsigelser - Parløb

Narumi Takahashi og Mervin Tran ved Skate Canada, hvor de skøjtede på hans hjemmebane. I denne uge bliver det på hendes hjemmebane. (Foto: Reuters Pictures)

Vi har et stærkt felt i parløbernes konkurrence. Favoritterne er Aliona Savchenko og Robin Szolkowy, som startede sæsonen med en sejr ved Skate America. Det er uvist, om de vil forsøge kast triple axel her, men de har råd til at tage chancen, da de stadig har en til Grand Prix (og chance) til at kvalificere sig til Finalen.

Deres største konkurrence vil nok komme fra Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov, som tog guld ved sidste uges Cup of China. Parret leverede solide programmer, men de har nok brug for fejl fra tyskerne for at tage guld - dette er dog heller ikke helt usandsynligt.

Narumi Takahashi og Mervin Tran startede sæsonen med en 4. plads ved Skate Canada, men som regerende NHK Trophy bronzevindere håber de nok på mere. Parret er god koreografi, men ustabilitet på de tekniske elementer fra hendes side holder dem tilbage.

Caydee Denney og John Coughlin endte på en henholdsvis 5.- og 4. plads forrige år med deres tidligere partnere. Parret gjorde deres GP-debut med en 4. plads, så med de forbedringer de har gjort på så kort tid, burde en medalje være mulig.

Russiske Lubov Iliushechkina og Nodari Maisuradze havde ikke den bedste sæsonstart med en 5. plads ved Skate America, men de kan også gå hen og snuppe en medalje, hvis de er rene.

Hold også øje med Stefania Berton og Ondrej Hotarek, der allerede har taget sølv og guld ved efterårets 'Senior B' konkurrencer.

Mine forudsigelser
1. Aliona Savchenko/Robin Szolkowy GER
2. Yuko Kavaguti/Alexander Smirnov RUS
3. Caydee Denney/John Coughlin USA
4. Narumi Takahashi/Mervin Tran JPN
5. Lubov Iliushechkina/Nodari Maisuradze RUS
6. Stefania Berton/Ondrej Hotarek ITA
7. Marissa Castelli/Simon Shnapir USA
8. Natasha Purich/Raymond Schultz CAN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: