onsdag den 26. oktober 2011

Skate Canada 2011 forudsigelser - Parløb

Tatiana Volosozhar og Maxim Trankov ved VM 2011, hvor de tog sølv. (Foto: Getty Images)

Det er de lidt mere uprøvede par, vi får at se ved Skate Canada, men trods det ser feltet stærkt ud.

De overvældende favoritter er de regerende VM sølvvindere Tatiana Volosozhar/Maxim Trankov, som gør deres GP debut. Parret har haft lidt problemer med deres løft i starten af sæsonen, men ikke desto mindre vandt de både Nebelhorn Trophy og Ondrej Nepala Memorial.

Deres landsmænd Lubov Iliushechkina/Nodari Maisuradze havde en solid Grand Prix sæson forrige år, hvor de kvalificerede sig til Finalen. De var dog ikke i topform ved Ondrej Nepala Memorial, hvor de tog bronze med et ujævnt langt program.

På hjemmebane har vi de regerende Skate Canada bronzevindere Paige Lawrence/Rudi Swiegers, der også tog bronze ved 4CC. De startede sæsonen med en 5. plads ved Nebelhorn Trophy. Meagan Duhamel/Eric Radford, der endte på en solid 7. plads ved deres VM-debut forrige sæson, deltager også. De endte på en 5. plads her forrige år.

Kina sender to par, der allerede har taget guld og sølv ved JGP'erne denne sæson: de regerende GP Finale bronzevindere Wenjing Sui/Cong Han samt Xiaoyu Yu/Yang Jin. Sui og Han er stadig upolerede i deres løb, men deres tekniske indhold (quad twist og kast) giver dem mange point.

Narumi Takahashi/Mervin Tran tog sølv og bronze ved begge GP'er forrige sæson, og de starter nu deres første sæson som eksklusive seniorer. Parret har dog haft lidt problemer med at tilføje mere sværhedsgrad til deres programmer.

Mine forudsigelser
1. Tatiana Volosozhar/Maxim Trankov RUS
2. Wenjing Sui/Cong Han CHN
3. Lubov Iliushechkina/Nodari Maisuradze RUS
4. Meagan Duhamel/Eric Radford CAN
5. Narumi Takahashi/Mervin Tran JPN
6. Paige Lawrence/Rudi Swiegers CAN
7. Xiaoyu Yu/Yang Jin CHN
8. Jessica Dubé/Sebastien Wolfe CAN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: