søndag den 23. oktober 2011

Skate America - Zhang/Zhang vinder parløbernes korte program

Dan Zhang og Hao Zhang udfører deres korte program "A Transylvanian Lullaby". (Foto: Reuters Pictures)

Parløbernes korte programmer var lidt af en blandet pose.

Kinesiske Dan Zhang og Hao Zhang fik et godt comeback fra skade, da de leverede et rent kort program med highlights som kast triple loop, split triple twist og side-om-side triple salchows. Deres score på 62.85 point kunne give dem en foreløbig føring på lidt over 3 point før det lange program.

Top 2 til 5 er adskilt af kun 0.17 point! Caydee Denney og John Coughlin glædede hjemmepublikum ved at løbe et fejlfrit program med triple twist, side-om-side triple tåloops og kast triple lutz. Deres score på 59.62 betyder, at de tager en 2. plads. De slår nemlig Vera Bazarova og Yuri Larinov - som også scorede 59.62 point - på tie-breakeren, den tekniske score. Russerne havde et par fejl, da han faldt på side-om-side triple tåloop og snublede en smule i trinsekvensen. De havde dog en flot triple twist og kast triple flip.

Kirsten Moore-Towers og Dylan Moscovitch havde en usikker landing på kast triple twist, men resten af deres elementer blev leveret fint omend en smule ufinpudset. Deres score på 59.60 point giver dem en 4. plads.

Favoritter Aliona Savchenko og Robin Szolkowy satsede med kast triple axel, men hun havde desværre et fald. Derudover havde de et lille sammenstød på greb af triple twist, og hun landede på to fødder på side-om-side triple tåloop. Deres score på 59.45 giver dem en overraskende (og skuffende) 5. plads, men de er ikke langt fra podiet.

Mary Beth Marley og Rockne Brubaker leverede et nogenlunde rent program, omend deres triple twist og kast triple lutz ikke var af bedste kvalitet. De er på en 6. plads med et nyt personligt bedste på 56.15 point.

Stilling efter kort program
FPl.NameNationPointsSPFS
1Dan ZHANG / Hao ZHANG

CHN
62.851
2Caydee DENNEY / John COUGHLIN

USA
59.622
3Vera BAZAROVA / Yuri LARIONOV

RUS
59.623
4Kirsten MOORE-TOWERS / Dylan MOSCOVITCH

CAN
59.604
5Aliona SAVCHENKO / Robin SZOLKOWY

GER
59.455
6Mary Beth MARLEY / Rockne BRUBAKER

USA
56.166
7Tiffany VISE / Don BALDWIN

USA
51.557
8Maylin HAUSCH / Daniel WENDE

GER
48.948

Se flere detaljer på isuresults.com

Ingen kommentarer: