onsdag den 24. november 2010

Trophée Eric Bompard forudsigelser - Parløb

Aliona Savchenko og Robin Szolkowy ved Skate America, som de vandt. (Foto: Reuters Pictures)

Storfavoritterne vil selvfølgelig være tyske Aliona Savchenko og Robin Szolkowy, som vandt guldet ved Skate America med sæsonens hidtil højeste samlede score for et par. Ved Trophée Eric Bompard er feltet ikke særlig dybt, så parret burde tage sæsonens anden guldmedalje, selvom de laver flere fejl. Parret håber dog nok på at udføre rene programmer, efter at de sidste år endte på en tredjeplads efter et katastrofalt langt program.

Favoritterne til sølvet vil være russiske Vera Bazarova og Yuri Larionov, som tog sølvet ved NHK Trophy. Parret er ret solide på deres elementer, men Bazarovas side-om-side spring er stadig ret små. Sølv garanterer dem en plads i Finalen, men bronze kan måske også gøre det.

Bronze er lidt mere usikker. Vi har canadiske Mylene Brodeur og John Mattatall, som leverede solide fremførelser ved NHK Trophy og endte på en 6. plads på trods af, at de var sidste øjebliks substitutter. Tyske Maylin Hausch og Daniel Wende endte på en 7. plads ved NHK Trophy, men kommer frisk fra en sejr ved Ice Challenge. Hold også øje med amerikanske Felicia Zhang og Taylor Toth, der endte på en 7. plads ved Skate America på trods af et usikkert langt program.

Mine forudsigelser
GULD - Aliona Savchenko/Robin Szolkowy GER
SØLV - Vera Bazarova/Yuri Larionov RUS
BRONZE - Mylene Brodeur/John Mattatall CAN

Se hele deltagerlisten her.

Ingen kommentarer: