tirsdag den 12. oktober 2010

Musik update og skader: Dan Zhang og Hao Zhang

Dan Zhang og Hao Zhang træner ved VM 2010, hvor de trods rene programmer endte på en lidt skuffende 5. plads. (Foto: Reuters Pictures)

Kinesiske Dan Zhang og Hao Zhang har haft en lidt mærkelig olympisk sæson, hvor de har brugt tiden i skyggen af deres ældre landsmand, de nykronede olympiske mestre Xue Shen og Hong Zhao samt nykronede verdensmestre Qing Pang og Jian Tong. Hvem kan ikke huske deres lange program fra Vinter OL 2006, hvor Dan havde et grusomt fald på deres kast quad salchow forsøg, men hun gennemførte stadig programmet, og de endte med at tage sølv? Dengang blev de spået til at være det næste store kinesiske par, men det er endnu ikke gået i opfyldelse.

Endnu en forhindring er kommet i vejen, da Hao Zhang har brækket sin hånd, hvilket har tvunget parret til at trække sig fra deres Grand Prix'er Cup of China og Trophée Eric Bompard (landsmænd Sui/Han erstatter dem i CoC, tjekkiske Klara Kadlecova/Petr Bidar i TEB). Forhåbentlig er hans hånd helet til 4CC i Taiwan, hvor de er regerende mestre.

Debutten af deres nye programmer er således udskudt, men sådan er det. Til det korte program vil de skøjte til "A Transylvanian Lullaby" af John Morris, mens det lange er til "Adagio of Spartacus and Phrygia" af Aram Khatchaturian. Begge programmer er koreograferet af Lori Nichol.

(Kilde: isuresults.com/bios)

Ingen kommentarer: