tirsdag den 12. oktober 2010

Golden Skate Awards 2010

Golden Skate Awards 2010 blev afholdt i lørdags i Torino, Italien, i Palavela, som er det samme stadion, hvor Vinter OL 2006 og VM 2010 blev afholdt. Golden Skate Awards er et isshow og prisuddelingsshow. Jeg kan ikke lige finde ud af hvem, der vandt hvilket priser, men jeg har fundet et par videoer på  Youtube. Deltagere tæller Evgeni Plushenko, Evan Lysacek, Miki Ando, Carolina Kostner, Anne Cappellini/Luca Lanotte, Isabelle Delobel/Olivier Schoenfelder, Valentina Marchei, Nicole Della Monica/Yannick Kocon samt Stephane Lambiel.

Carolina Kostner - nye korte program "Galicia Flamenco"
Det uflatterende kostume er ikke hendes endelige konkurrencekostume, men et look fra fra den nyeste tøjkollektion af det italienske modehus Iceberg, som vil lave Kostners kostumer fra nu af. Roberto Cavalli har hidtil lavet hendes kostumer.


Isabelle Delobel/Olivier Schoenfelder
Altid kreativ og mærkelig koreografi fra nu pensionerede Delobel og Schoenfelder.


Miki Ando - nye korte program "Piano Concerto in A minor"
En lidt mere gallavenlig version i forhold til den hun fremførte ved Japan Open.


Nicole Della Monica/Yannick Kocon - nyt korte program "Piano Fantasy"
De italienske mestre ser solide ud, men de får også konkurrence fra Berton/Hotarek. Hvem skulle have troet, at Italien pludselig ville blive stærke i parløb?


Evgeni Plushenko - det lange program fra forrige sæson "Tango Amore"

Plushenko var helt klart stjernen i showet, hvor han modtog de største klapsalvere. Han modtog også en pris for "konkurrencemæssige værdi og kontinuitet af resultater" (oversat med Google Translate). Og han bliver ved med at sige, at han vil konkurrere ved Vinter OL 2014 i Sochi!


Se flere videoer fra showet her.

Ingen kommentarer: