tirsdag den 26. januar 2010

4CC forudsigelser - Herrer

Adam Rippon vil klart være fanfavoritten i Sydkorea, da han træner sammen med deres nationalhelt Yuna Kim. (Foto: daylife.com)

USA sender et stærkt herrehold til 4CC, da alle har chance til at vinde en medalje. Ryan Bradley havde et superbt langt program ved de nationale mesterskaber, og et lignende program vil sikkert give ham medalje her. Adam Rippon er meget populær i Sydkorea, så måske publikum kan få ham til at præstere lidt ekstra? Brandon Mroz har ikke haft sin bedste sæson, så han håber i hvert fald på at ende sæsonen med en medalje.

Fra Canada har vi Kevin Reynolds, Shawn Sawyer og Joey Russell, der alle også missede en tur til OL. Reynolds har altid de svære spring, og han landede faktisk hele 2 quads i sit lange program ved de nationale mesterskaber. Sawyer vandt sølv ved denne sæsons Skate America, så potentialet er der.

Bare 16-årige Denis Ten fra Kazakhstan blev spået en stor fremtid, da han overraskende endte på en 8. plads ved sidste VM. Denne sæson har han vist glimt af genialitet, men har været plaget af usikkerhed på sine spring.

Den regerende Junior Grand Prix Finalesølvmedalist Nan Song gør sin seniordebut, og en gentagelse af sine programmer fra JGPF kunne måske være nok til en medalje.

Japan sender ingen af deres topherrer, men Tatsuki Machida, Kento Nakamura og Yasuharu Nanri vil alle være underdogs til en medalje.

Mine forudsigelser
Guld - Adam Rippon USA
Sølv - Ryan Bradley USA
Bronze - Denis Ten KAZ

Se hele listen af deltagere her.

Ingen kommentarer: