torsdag den 3. december 2009

Grand Prix Finalen - Originaldansen

Meryl Davis og Charlie White udfører deres originaldans. (Foto: daylife.com)

Der var ingen større overraskelser efter originaldansen. Amerikanerne Meryl Davis og Charlie White udførte en eksotisk indisk folkedans, der indeholdt gode trinsekvenser og detaljerede armbevægelser. De sidder på en nuværende førsteplads med et nyt personlig bedste på 65.80 point.

På andenpladsen ligger deres træningskammerater Tessa Virtue og Scott Moir, der udførte en energisk og sensuel flamenco. De scorede en smule mindre, da deres levels ikke var så høje som Davis' og Whites. Isdanseparret ligger under to point bagud førstepladsen med deres sæsons bedste score på 64.01 point.

Nathalie Pechalat og Fabian Bourzats amerikansk countrydans scorede 56.93 point, hvilket var også var deres sæsons bedste. Kun 0.46 point bagud dem ligger Sinead Kerr og John Kerr, der også havde valgt at danse en amerkansk countrydans.

På femtepladsen liger Anna Cappellini og Luca Lanotte, der dansede en italiensk folkedans. På sidstepladsen ligger Vanessa Crone og Paul Poirier, der ligesom deres landsmænd Virtue og Moir dansede en flamenco.

Stillingen efter originaldansen
1. Meryl Davis/Charlie White USA - 65.80
2. Tessa Virtue/Scott Moir CAN - 64.01
3. Nathalie Pechalat/Fabian Bourzat FRA - 56.93
4. Sinead Kerr/John Kerr GBR - 56.47
5. Anna Cappellini/Luca Lanotte ITA - 54.91
6. Vanessa Crone/Paul Poirier CAN - 51.69

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: