lørdag den 5. december 2009

Grand Prix Finalen - Damernes korte program

Miki Ando udfører sit korte program til Mozarts "Requiem". (Foto: daylife.com)

Miki Ando var den overraskende fører efter det korte program. Japaneren skøjtede et rent, men konservativt program: hendes planlagte 3-3 kombination blev kun til en 3lutz-2loop kombination. Resten af hendes spring var fine, men hun mistede nogle point, da hendes himmelpiruette ikke var centreret.

Yuna Kims problemer med tripel flippen fortsatte, da hun singlede denne. Hendes umiddelbart solide 3lutz-3tåloop kombination blev overraskende nedgraderet til en 3-2 kombination, men resten af hendes elementer var de bedste blandt damerne. Hun er kun 0.56 point bagud Ando.

På en tredjeplads ligger Alena Leonova, der leverede et energisk og solidt program, hvis eneste større fejl var et step-out på sin tripel lutz. Hun opnåede et nyt personlig bedste på 61.60 point.

Canadiske Joannie Rochette formåede ikke at levere samme gode korte program som ved Skate Canada. Hun snublede ud af sin 3lutz-2tåloop og havde lave levels på sine piruetter og flyversekvens.

På femtepladsen ligger Akiko Suzuki (der muligvis havde en nedgradering på sin tripel loop?). Ashley Wagner sidder på en nuværende sidsteplads, da hendes dobbeltaxel blev nedgraderet.

Stillingen efter det korte program
1. Miki Ando JPN - 66.20
2. Yuna Kim KOR - 65.64
3. Alena Leonova RUS - 61.60
4. Joannie Rochette CAN - 60.94
5. Akiko Suzuki JPN - 57.54
6. Ashley Wagner USA - 54.26

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: