onsdag den 2. december 2009

Grand Prix Finale forudsigelser: Isdans

Fra venstre til højre, nedad: Meryl Davis og Charlie White (USA), Tessa Virtue og Scott Moir (CAN), Nathalie Pechalet og Fabian Bourzat (FRA), Anna Cappellini og Luca Lanotte (ITA), Sinead Kerr og John Kerr (GBR) og Vanessa Crone og Paul Poirier (CAN).

Nu da Tanith Belbin og Benjamin Agosto har trukket sig ud af finalen, bliver kampen om guldet mellem Meryl Davis og Charlie White og Tessa Virtue og Scott Moir. Parret er så lige som det er muligt: ved VM var deres samlede score kun 0.04 point fra hinanden, og denne sæson er deres sammenlagte scores ved deres to Grand Prix'er under 1 point fra hinanden. Ved Grand Prix Finalen danses der ikke en obligatorisk dans, hvilket taler til Davis og Whites fordel, da denne dans typisk er deres svaghed.

Bronzefavoritterne er franske Nathalie Pechalat og Fabian Bourzat. Isdanseparret har virkeligt gjort store fremskridt den seneste tid. De næste tre par deltager alle i finalen for første gang: Anna Cappellini og Luca Lanotte kvalificerede sig lidt overraskende til finalen. De er ellers Italiens isdansepar nr. 2, men Faiella og Scali formåede ikke at kvalificere sig, da de trak sig ud af deres anden Grand Prix. Sinead Kerr og John Kerr har allerede kvalificeret sig til OL, så de bruger nok finalen som træning. Canadiske Vanessa Crone og Paul Poirier var heldige at komme til finalen, da to par aflyste. En medalje synes usandsynlig, men en god placering vil cementere deres status som favoritter til den anden plads, Canada har i isdans til OL.

Mine gæt:
1. Meryl Davis/Charlie White
2. Tessa Virtue/Scott Moir
3. Nathalie Pechalat/Fabian Bourzat
4. Sinead Kerr/John Kerr
5. Anna Cappellini/Luca Lanotte
6. Vanessa Crone/Paul Poirier

Ingen kommentarer: