lørdag den 14. november 2009

Skate America - Parrenes korte program

Xue Shen og Hongbo Zhao poserer efter deres korte program. (Foto: daylife.com)

Puha, jeg orkede lige akkurat at blive op til kl 2.40 for at se parrenes korte program...

Xue Shen og Hongbo Zhao kunne ikke have ønsket sig en bedre udførelse af deres korte program på Shens 31-års fødselsdag. De udførte solide side-om-side tripel tåloops, en høj tripel twist og en smuk kast tripel loop, og de blev tildelt level 4 på begge deres piruetter. Deres program fik en enorm score på 74.36 point, hvilket giver dem en margin på over 12 point før deres lange program. Scoren er desuden deres personlige bedste, og de er nu sammen med landsmændene Dan Zhang og Hao Zhang indehaverne af verdensrekorden for det korte program.

På andenpladsen med 61.70 point ligger Tatiana Volosozhar og Stanislav Morozov, der havde et lidt upoleret program. Deres eneste større fejl var dog kun Morozovs step-out på deres side-om-side tripel tåloops.

Canadiske Meagan Duhamel og Craig Buntin havde et bedre program end ved Cup of China. De udførte en dobbelt twist og side-om-side tripel tåloops, men Meagan havde en lidt usikker landing på deres kast tripel lutz. Duhamel virkede meget glad efter programmet, og det burde hun også være, for de sidder pt. på en tredjeplads med deres sæson bedste på 59.64 point.

På fjerdepladsen ligger amerikanerne Keauna McLaughlin og Rockne Brubaker. De udførte en god tripel twist og kast tripel loop, men McLaughlin singlede sin side-om-side tripel salchow, mes Brubaker havde et step-out på sin.

Overraskende ligger Dan Zhang og Hao Zhang kun på en femteplads. Dan doublede sin side-om-side tripel salchow og var ikke synkron på deres side-om-side piruetter. De scorede kun 56.84 point, men heldigvis adskiller kun under 5 point 2.-5. pladsen fra hinanden. Sølv og bronze vil formentlig blive afgjort i det lange program.

Stillingen efter det korte program:
1. Xue Shen/Hongbo Zhao CHN - 74.36
2. Tatiana Volosozhar/Stanislav Morozov UKR - 61.70
3. Meagan Duhamel/Craig Buntin CAN - 59.64
4. Keauna McLaughlin/Rockne Brubaker USA - 58.54
5. Dan Zhang/Hao Zhang CHN - 56.84
6. Amanda Evora/Mark Ladwig USA - 50.14
7. Brooke Castile/Benjamin Okolski USA - 49.52
8. Stacey Kemp/David King GBR - 43.46

Se mere detaljerede resultater her.

Ingen kommentarer: