lørdag den 7. november 2009

NHK Trophy - Parrenes lange program

Jian Tong kaster Qing Pang op i luften på deres tripel twist. (Foto: daylife.com)

Qing Pang og Jian Tong formåede at udføre et langt program, der var endnu bedre end ved Rostelecom Cup. De var fejlfri i alle deres elementer, som alle modtog positive GOE's. Alle deres elementer, bortset fra tripel twisten, modtog level 4. Deres LP score på 132.35 point er et nyt personlig bedste og samtidig den højeste score for et langt program opnået af et par indtil videre i sæsonen. Med to Grand Prix guldmedaljer kvalificerer de sig til finalen, hvor de er forsvarende mestre. Se deres lange program her.

Russiske Yuko Kavaguti og Alexander Smirnov forsøgte et kast kvadrupel salchow, men Yuko led et skræmmende fald, der vred hendes skulder af led. De afbrød programmet med tilladelsen fra dommeren men valgte derefter at fortsætte, og resten af programmet blev skøjtet relativt fejlfrit som om intet var hændt. Sæsonens anden sølvmedalje kvalificerer dem til finalen. Parret har dog valgt ikke at deltage ved galafremvisningen i morgen, da Yukos skulder forståeligt gør ondt.

Rena Inoue og John Baldwin formåede endelig at udføre deres to side-by-side spring som planlagt, hvilket gav pote i form af bronzemedaljen. Deres tripel twist blev grebet usikkert af Baldwin, og de kunne heller ikke genskabe deres kast tripelaxel fra Trophée Eric Bompard (Rena faldt).

Landsmændene Caydee Denney og Jeremy Barrett faldt til en samlet fjerdeplads, da hun faldt på deres kast tripel lutz, og han singlede en dobbeltaxel i deres side-om-side 2A + 2A sekvens.

Parrenes podium:
Guld - Qing Pang/Jian Tong CHN - 199.65
Sølv - Yuko Kavaguti/Alexander Smirnov RUS - 193.05
Bronze - Rena Inoue/John Baldwin USA - 158.78

Se det fulde resultat her.
Se SP protokoller her.
Se LP protokoller her.

Ingen kommentarer: