tirsdag den 24. november 2009

Kostumer - Carolina Kostner

Det korte program
Musik: "Nocturne No. 20" af Frederic Chopin + "Violin Concerto" af Tchaikovsky

Jeg har aldrig rigtigt forstået italienske Carolina Kostners kostumer. Hun er en høj pige (ift. standarderne i kunstskøjteløb, 169cm) med et smukt ansigt og lange ben, men alligevel formår hendes kostumer at skjule dette. Det eneste positive ved hendes kjole er farven; rød ser altid godt ud mod isen. Men ak, den korte længde af skørtet får hende til at se tøndeformet ud, og overdelen er skåret så lavt, at hun oplever et såkaldt "nipple-slip" når hun strækker armene i vejret; det hudfarvede stof formår at afværge en total katastrofe. Jeg ved sørme ikke, hvad der gik gennem Roberto Cavallis hoved, da han designede dette.

Bedømmelse: 1.75/10.00

Det lange program
Musik: "Air" af Bach + "Cello Concerto" af Vivaldi

Igen, skørtet er for kort. Illusionen af en dyb nedskæring er aldrig smagfuld, men det værste ved kostumet er selve stoffet. Det lyseblå stof bliver meget let mørkt, når det bliver vådt og som resultat deraf, ses Carolinas svedpletter under armene meget tydeligt. Selv jeg kunne se dem på et lille, hakkende og grynet internet feed. Så er det TYDELIGT!

Bedømmelse: 1.50/10.00

Update: Carolina Kostner havde ikke tid til at skaffe nye kostumer mellem sine to Grand Prix'er. Først nu har hun tid til at aflevere kostumerne til Cavallis designteam, og ifølge rygterne ordner de hendes SP kostume, mens hun får en helt ny LP kostume. Forhåbentlig vil hun skøjte bedre med nogle bedre kjoler.

Ingen kommentarer: