torsdag den 25. november 2021

Rostelecom Cup 2021 forudsigelser - Parløb

Mishina/Galliamov udfører deres korte program ved NHK Trophy 2021.

Også i parløb er det russerne, som er favoritterne ved Rostelecom Cup 2021. Vi kan dog måske få lidt tæt kamp om bronzemedaljen.

De regerende verdensmestre Anastasia Mishina og Aleksandr Galliamov er de klare favoritter til guldet. Duoen har både høj sværhed og kvalitetet på deres tekniske elementer, og vigtigst af alt har de udvist god konkurrencestabilitet denne sæson; det er blevet til overbevisende sejre ved både Finlandia Trophy og NHK Trophy.

Der nærmeste konkurrence er Daria Pavliuchenko og Denis Khodykin, som dog mest er favoritter til sølvet. Duoen har iøjefaldende akrobatiske elementer, men de kan til tider lave dumme fejl på deres elementer. Dette var tydeligt ved deres sæsondebut ved Skate Canada, hvor de stadigvæk tog sølv.

Det tredje russiske par Iasmina Kadyrova og Ivan Balchenko gør deres GP-debut på hjemmebane. Parret teamede op i 2019, og de har allerede høj teknisk sværhed planlagt - til gengæld mangler de noget polish på isen. Duoen har denne sæson taget tog bronzemedaljer i Challenger Serien. 

Med deres 6. plads ved VM 2021 burde canadiske Kirsten Moore-Towers og Michael Marinaro være medaljefavoritter. De har dog haft en katastrofal start på sæsonen med en 8. plads ved Finlandia Trophy og en 6. plads ved Skate Canada. Hvis de kan undgå dumme fejl på løftene, har de en god medaljechance.

Hold også øje med Nicole Delle Monica og Matteo Guarise, der tog en 8. plads ved VM 2021 og desuden er tidligere Rostelecom Cup-sølvvindere. Duoen skuffede dog ved deres GP i Italien, hvor de endte på en 4. plads efter adskillige fejl på spring og kast.

Mine forudsigelser
1. Anastasia Mishina / Aleksandr Galliamov RUS
2. Daria Pavliuchenko / Denis Khodykin RUS
3. Iasmina Kadyrova / Ivan Balchenko RUS
4. Kirsten Moore-Towers / Michael Marinaro CAN
5. Nicole Della Monica / Matteo Guarise ITA
6. Audrey Lu / Misha Mitrofanov USA
7. Mirian Ziegler / Severin Kiefer AUT
8. Ioulia Chtchetnina / Mark Magyar HUN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: