onsdag den 24. november 2021

Rostelecom Cup 2021 forudsigelser - Isdans

Sinitsina/Katsalapov udfører deres rytmedans ved NHK Trophy 2021.

Både guld og sølv hos isdanserne ved Rostelecom Cup 2021 virker fastlåse med mindre noget helt uforudset sker - til gengæld kan vi måske få en tættere kamp om bronze.

Storfavoritterne er selvfølgelig de regerende verdensmestre Victoria Sinitsina og Nikita Katsalapov, som også er de to gange forsvarende Rostelecom Cup mestre. Parret har døjet med lidt skade denne sæson (hans ryg), men de var i stand til at konkurrere ved NHK Trophy, som de vandt med to stærke fremførelser og tilhørende høje scores.

Italienske Charlene Guignard og Marco Fabbri står stærkt til sølvet efter et solidt år; en 6. plads ved VM 2021, to Challenger Series-sejr og sølv ved Skate Canada. Duoen har har både power og finesse i deres løb, og stabilitet har været fremragende.

Bronze er mere åben, men Laurence Fournier Beaudry og Nikolaj Sørensen er måske de små favoritter. Canadierne har opnåede solide resultater denne sæson med to Challenger Series sølvmedaljer og bronze ved Skate America, men de har dog lavet småfejl denne sæson - noget som de måske ikke har råd til at gentage, hvis de vil være sikre på en podieplads.

De andre bronzekandidater Kaitlyn Hawayek og Jean-Luc Baker er lidt af et spørgsmålstegn, da dette er deres sæsondebut. Parret måtte bl.a. trække sig fra NHK Trophy, da hun stadig ikke var i topform efter en hjernerystelse. Den amerikanske duo endte på en 9. plads ved VM 2021 (én plads efter Beaudry/Sørensen).

Hold også øje med spanske Sara Hurtado og Kirill Khaliavin. De er tidligere Rostelecom Cup sølv og bronze-vindere, men det bliver svært at gentage i dette felt. De tog senest en 4. plads ved NHK Trophy.

Mine forudsigelser
1. Victoria Sinitsina / Nikita Katsalapov RUS
2. Charlene Guignard / Marco Fabbri ITA
3. Laurence Fournier Beaudry / Nikolaj Sørensen CAN
4. Kaitlyn Hawayek / Jean-Luc Baker USA
5. Sara Hurtado / Kirill Khaliavin ESP 
6. Anastasia Skoptcova / Kirill Aleshin RUS 
7. Elizaveta Khudaiberdieva / Egor Bazin
8. Alison Reed / Saulius Ambrulevicius LTU 

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: