mandag den 3. februar 2020

Four Continents 2020 forudsigelser - Isdans

Chock/Bates, Hubbell/Donohue og Gilles/Poirier er favoritterne i isdans.

Isdansernes felt ved Four Continents Championships 2019 er måske ikke så dybt som ved EM, men toppen er dog særdeles stærk; vi har tre par der kæmper om guldet.

Favoritter må være de forsvarende mestre Madison Chock og Evan Bates, som har været på en stærk opadgående kurve på de senest: for nylig genvandt de sølv ved GPF og guld ved de amerikanske mesterskaber. Især deres fridans skiller sig fra mængden og har været velmodtaget, men deres rytmedans har også vist synlige forbedringer.

VM-bronzevinderne Madison Hubbell og Zachary Donohue har til gengæld været på en nedadgående kurve, og et godt resultat her ville give dem et skud selvsikkerhed før VM. Parret tog bronze ved GPF, før de måtte tage sølv ved de amerikanske mesterskaber. Parrets fridans har fået en lunken modtagelse (trods flere ændringer), så det bliver interessant at se om mere rutine med dansen kan få dem på toppen igen.

De nykronede canadiske mestre Piper Gilles og Paul Poirier er de regerende 4CC-bronzevindere, og denne sæson har været deres hidtil bedste med GP-guld og sølv. Dog blev det kun en 5. plads ved GPF, men deres tekniske forbedringer samt status som Canadas nr. 1 par har løftet deres status, og de har derfor chance for at forbedre deres bronze fra forrige år.

Kaitlin Hawayek og Jean-Luc Baker er de klare favoritter til en 4. plads - det blev en 5. plads sidste år. Parret havde nogle småproblemer med tekniske fejl under GP'erne, hvor det blev en 4. og 5. plads, så de har plads til at vise stærkere programmer i Sydkorea (mest i fridansen).

De regerende Juniorverdensmestre Marjorie Lajoie og Zachary Lagha gør deres 4CC-debut. Canadierne tog en 6. og 7. plads ved GP'erne, hvor det stadig var tydeligt, at de manglende noget power og polish sammenlignet med veteranerne, men med solide løb kan de muligvis ende i top 5.

Mine forudsigelser
1. Madison Chock / Evan Bates USA
2. Madison Hubbell / Zachary Donohue USA
3. Piper Gilles / Paul Poirier CAN
4. Kaitlin Hawayek / Jean-Luc Baker USA
5. Marjorie Lajoie / Zachary Lagha CAN
6. Shiyue Wang / Xinyu Liu CHN
7. Carolane Soucisse / Shane Firus CAN
8. Yura Min / Daniel Eaton KOR
9. Hong Chen / Zhuoming Sun CHN
10. Misato Komatsubara / Tim Koleto JPN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: