tirsdag den 4. februar 2020

Four Continents 2020 forudsigelser - Parløb

Sui/Han, Moore-Towers/Marinaro og Peng/Jin er medaljekandidater i parløb.

Vi har kun 11 par i feltet ved Four Continents Championships 2020, men foruden guldet kan det blive en tæt kamp om at komme på podiet.

De regerende verdensmestre Wenjing Sui og Cong Han må være de klare guldfavoritter, idet de er forsvarende og i alt fem gange 4CC-mestre. Det kinesiske par er ubesejrede denne sæson, men de viste noget træthed ved GPF (det gjorde alle par dog). Med deres sædvanlige løb burde det være en relativ let sejr grundet deres flotte teknik og præsentation.

Landsmænd Cheng Peng og Yang Jin har opnået resultater godt over forventning denne sæson - senest blev det sølv ved GPF. Duoen har flotte parelementer, men hendes side-om-side spring forbliver ustabile. Hvorvidt de får en medalje, kommer derfor nok også meget på konkurrenternes dagspringform.

De canadiske mestre Kirsten Moore-Towers og Michael Marinaro har haft deres hidtil bedste sæson med to GP-sølvmedaljer, omend de (som mange andre) havde problemer med GPF og endte på en 5. plads. Duoen er relativt stabile på deres elementer, men småfejl og lavere kvalitet betyder, at de har råd til knap så mange fejl for at tage medalje.

Deres landsmænd Liubov Ilyushechkina og Charlie Bilodeau havde en flot debutsæson med bl.a. bronze ved Cup of China. Parret har især flotte løft, men hun kæmper med at rotere/lande side-om-side springene. Det blev til skuffende bronze ved de nationale mesterskaber, og nu kæmper de så mod Evelyn Walsh og Trennt Michaud om den anden VM-plads. Walsh/Michaud tog sølv ved de canadiske mesterskaber, men deres GP-resultater var skuffende med en 8. og 6. plads.

De tre amerikanske par vil få endnu et opgør efter de nationale mesterskaber for to uger siden. De amerikanske mestre Alexa Knierim og Chris Knierim har uden tvivl højeste scoringspotentiale grundet deres kvalitet, men side-om-side springene forbliver et ømt punkt. Det lovende par Jessica Calalang og Brian Johnson håber på at bevise, at deres sølvvindende fremførelser ikke var et uheld, mens Tarah Kayne og Danny O'Shea (4CC-mestrene fra 2018) har potentiale til at løbe meget bedre end ved GP'erne, hvor det blev to 6. pladser.

Mine forudsigelser
1. Wenjing Sui / Cong Han CHN
2. Cheng Peng / Yang Jin CHN
3. Kirsten Moore-Towers / Michael Marinaro CHN
4. Liubov Ilyushechkina / Charlie Bilodeau CAN
5. Alexa Scimeca Knierim / Chris Knierim USA
6. Jessica Calalang / Brian Johnson USA
7. Evelyn Walsh / Trennt Michaud CAN
8. Tarah Kayne / Danny O'Shea USA
9. Rika Miura / Ryuichi Kihara JPN
10. Feiyao Tang / Yongchao Yang

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: