torsdag den 7. november 2019

Cup of China 2019 forudsigelser - Parløb

Cheng/Jin, Sui/Han og Ilyushechkina/Bilodeau er blandt medaljekandidaterne.

Hos parløberne ved Cup of China 2019 har vi de klare favoritter til guld, men både sølv og bronze virker åben blandt flere par.

De regerende verdensmestre Wenjing Sui og Cong Han gør deres sæsondebut på hjemmebane, og grundet hendes nærmest kroniske skader er de lidt af et spørgsmålstegn. I topform har de uden tvivl det højeste scoringspotentiale i feltet grundet deres eksplosive parelementer og flotte præsentation. Duoen plejer dog altid kun at deltage i GP'erne, hvis de er i god form, så som minimum burde de tage en podieplads.

Landsmand Cheng Peng og Yang Jin havde en lidt usikker sæsonstart ved US Classic, hvor det blev til bronze, men derefter gik det flot ved både Shanghai Trophy og Skate America, som de vandt. Parret har dog stadig efterladt mange point på isen, da hun stadig kæmper med at lande de nemesis side-om-side spring.

Amerikanske Tarah Kayne og Danny O'Shea kan godt svinge i deres resultater; sidste sæson blev det til en 5. plads og sølv ved GP'erne. Duoen er i stand til at udføre de tekniske elementer, der skal til for at tage en medalje, men de kæmper ofte med at lande kast og spring rent. De begyndte sæsonen med en 4. plads US Classic.

Alisa Efimova og Alexander Korovin opnåede også sølv og en 5. plads ved GP'erne forrige sæson, omend deres scores var næsten lig hinanden. Russerne havde dog en ukarakteristisk slem sæsonstart med en 7. plads ved Nebelhorn Trophy, men de virkede til at være på deres normale niveau ved Finlandia Trophy, hvor de snuppede sølv.

Det nye par Liubov Ilyushechkina og Charlie Bilodeau har haft en god start på deres partnerskab med en hæderlig bronzemedalje ved Finlandia Trophy og 5. plads ved Skate Canada. Parret scorer højt for deres innovative løft, men hun skal lande og rotere sine spring for at de skal være med i medaljekampen.

Nicole Della Monica og Matteo Guarise tog to GP-sølvmedaljer forrige år, men denne sæson er deres forventninger en del nedtonet, da de pga. skade ikke har trænet og konkurreret meget denne sæson. Italienerne gjorde deres deres sæsondebut i forrige uge ved IceLab International Cup, hvor de tog sølv med en lav score for deres standarder.

Mine forudsigelser
1. Wenjing Sui / Cong Han CHN
2. Cheng Peng / Yang Jin CHN
3. Alisa Efimova / Alexander Korovin RUS
4. Liubov Ilyushechkina / Charlie Bilodeau CAN
5. Tarah Kayne / Danny O'Shea USA
6. Nicole Della Monica / Matteo Guarise ITA
7. Tae Ok Ryom / Ju Sik Kim PRK
8. Feiyao Tang / Yongchao Yang CHN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: