onsdag den 6. november 2019

Cup of China 2019 forudsigelser - Isdans

Sinitsina/Katsalapov, Chock/Bates, Fournier Beaudry/Sørensen er favoritter i isdans.

Det kan potentielt blive en tæt kamp om guldet hos isdanserne ved Cup of China 2019.

Favoritterne må dog være de regerende VM-sølvvindere Victoria Sinitsina og Nikita Katsalapov, som også tog sølv ved begge deres GP'er samt Finalen sidste år. Russerne har allerede haft en god sæsonstart med sejre ved Nepela Memorial og Shanghai Trophy, men hvis de laver dumme fejl, er guldet slet ikke garanteret - de har dog forbedret deres stabilitet væsentlig i løbet af den seneste sæson.

Back-to-back har vi Madison Chock og Evan Bates, som tog sølv i sidste uges Internationaux de France. Det amerikanske par har desuden også to CS-medaljer i bagagen denne sæson, så deres programmer er også godt indøvede. Med deres stabilitet kan Chock/Bates uden tvivl være en guldtrussel, især hvis russerne laver nogle fejl. En top 2 placering vil dog være nok til at sikre dem en tur til Finalen.

Det canadiske par Laurence Fournier Beaudry og Nikolaj Sørensen tog bronze ved Skate America, og det forhenværende danske par er nok favoritter til bronze igen. Parret har leveret stabilt ved alle deres konkurrencer indtil nu, så med deres sædvanlige løb burde de kunne ende på podiet igen.

Træningsmakkerne Kaitlin Hawayek og Jean-Luc Baker er favoritter til en 4. plads, men de har måske en lille chance for medalje, hvis favoritterne uventet kikser. Duoen tog en 4. plads ved Skate Canada med solide løb, der dog måske manglede noget præcision og finpudsning for at kunne true toppen.

Mine forudsigelser
1. Victoria Sinitsina / Nikita Katsalapov RUS
2. Madison Chock / Evan Bates USA
3. Laurence Fournier Beaudry / Nikolaj Sørensen CAN
4. Kaitlin Hawayek / Jean-Luc Baker USA
5. Shiyue Wang / Xinyu Liu CHN
6. Sofia Evdokimova / Egor Bazin RUS
7. Anastasia Skoptcova / Kirill Aleshin RUS
8. Hong Chen / Zhuoming Sun CHN
9. Misato Komatsubara / Tim Koleto JPN
10. Yuzhu Guo / Pengkun Zhao CHN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: