søndag den 10. februar 2019

Sui/Han tager deres femte 4CC-titel

Sui/Han udfører et løft i deres lange program ved 4CC 2019.

Vi fik en yderst tæt konkurrence om medaljerne hos parløberne ved Four Continents Figure Skating Championships 2019.

Wenjing Sui og Cong Han gjorde comeback efter hendes skade, og selvom der var lidt rust at spore, kunne de være stolte af deres sæsondebut. I det korte program faldt hun på side-om-side triple tåloop, men alle de andre elementer var stærke, så de indtog en tæt 2. plads. I friløbet fik de landede triple tåloop-double tåloop samt begge kast (triple flip lidt på to fødder), men hun faldt på side-om-side triple salchow (<). Samlet kunne de dog akkurat rykke op og tage en kneben sejr.

Canadiske Kirsten Moore-Towers og Michael Marinaro havde deres hidtil bedste konkurrence. Duoen levered et fejlfrit kort program og kunne til deres store overraskelse tage føringen. I det lange program fik de landet begge side-om-side triple spring og triple kast, men parret havde problemer med deres revers lasso løft. Fejlen blev afgørende, da de samlet måtte rykke ned på sølv.

GPF-sølvvinderne Cheng Peng og Yang Jin havde en dum fejl i det korte program, da hun faldt på kast triple loop. Det lange program begyndte heller ikke ideelt, da de begge kiksede på de planlagt side-om-side triple salchows, men resten af fremførelsen var dog stærk med rene spring og kast. De kunne dermed tage bronze med en god margin.

De amerikanske mestre Ashley Cain og Timothy LeDuc havde nogle småfejl på side-om-side spring i begge løb, men ellers var deres elementer solide. De forsvarende sølvvindere endte samlet på en solid 4. plads.

Både Haven Denney og Brandon Frazier og forsvarende mestre Tarah Kayne og Danny O'Shea havde dyre fejl på deres side-om-side spring, og derudover havde Kayne/O'Shea dumme fejl på twist og kast i friløbet. De endte på henholdsvis 5. og 6. plads.

Samlet resultat
FPl.NameNationPointsSPFS
1Wenjing SUI / Cong HAN
CHN
211.1121
2Kirsten MOORE-TOWERS / Michael MARINARO
CAN
211.0512
3Cheng PENG / Yang JIN
CHN
205.4233
4Ashley CAIN / Timothy LEDUC
USA
196.8244
5Haven DENNEY / Brandon FRAZIER
USA
184.1875
6Tarah KAYNE / Danny O'SHEA
USA
180.3656
7Evelyn WALSH / Trennt MICHAUD
CAN
159.0568
8Camille RUEST / Andrew WOLFE
CAN
158.9187

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: