onsdag den 6. februar 2019

Four Continents 2019 forudsigelser - Herrer

Boyang Jin, Shoma Uno og Junhwan Cha er blandt favoritterne hos herrerne.

Topherrer som Nathan Chen og Yuzuru Hanyu har meldt afbud ved Four Continents Figure Skating Championships 2019, men vi kan stadig få en tæt kamp mellem de regerende medaljevindere.

Guldfavorit er japanske Shoma Uno, som tog sølv her sidste år. Han har haft en rigtig god sæson med to GP-sejre og sølv ved Finalen. Det er dog endnu ikke blevet til fejlfrie løb back-to-back, men Uno har det højeste scoringspotentiale i feltet grundet sin høje sværhed (multiple quads) og flotte præsentation.

Kinesiske Boyang Jin er den forsvarende 4CC-mester, men han er lidt af et wildcard til denne konkurrence pga. en hidtil skuffende sæson med en 5. og 9. plads ved GP'erne. Hans fremførelser ved de nationale mesterskaber i slut december var dog yderst lovende, og med sine mange quads er han også i stand til at score højt.

4CC-debutant Junhwan Cha har haft en overraskende god sæson med bronze ved begge sine GP'er samt Finalen. Den 17-årige sydkoreanske herre laver typisk en småfejl her og der, men han virker til at være en stabil løber. Dog havde han en dårlig konkurrence ved de nationale mesterskaber i start januar (som han dog vandt).

På hjemmebane har vi Jason Brown, som er den regerende 4CC-bronzevinder. Amerikaneren har flotte piruetter og præsentation, men manglen på quad betyder, at han afhænger af rivalernes fejl for at komme på podiet.

Vincent Zhou slog Brown ved amerikanske mesterskaber mod sølv. Zhou løb umiddelbart solidt ved GP'erne, men utallige underrotationer på sin quads bliver ved med at plage ham og trække hans scores ned. Hans placering vil svinge meget med, hvor hårdt det tekniske panel vil slå ned på hans spring.

Canada sender Keegan Messing og Nam Nguyen. Messing tog sølv ved Skate Canada, men sidenhen har hans resultater dalet lidt grundet fejl på hans normalt solide quad tåloop. Nguyen tog en 6. og 5. plads ved GP'erne, men flotte løb ved de nationale mesterskab betød, at han genvandt sin nationale titel.

Mine forudsigelser
1. Shoma Uno JPN
2. Junhwan Cha KOR
3. Boyang Jin CHN
4. Jason Brown USA
5. Keegan Messing CAN
6. Vincent Zhou USA
7. Nam Nguyen CAN
8. Kazuki Tomono JPN
9. Keiji Tanaka JPN
10. Tomoki Hiwatashi USA

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: