mandag den 21. januar 2019

EM 2019 forudsigelser - Parløb

James/Morgan, Della Monica/Guarise og Tarasova/Morozov er blandt favoritterne i parløb.

Parløbernes konkurrence ved EM 2019 i kunstskøjteløb ser utrolig spændende ud, da vi vil få en intens kamp om både guld og bronze.

Favoritter er Vanessa James og Morgan Cipres, der er det eneste ubesejrede par denne sæson. Utroligt nok har franskmændene kun én EM-bronze på resuméet, og ved forrige EM blev det kun en 4. plads, så de har meget at bevise i Minsk. Duoen er kendetegnet med kreative elementer og god kemi på isen, så med rene løb har de en god chance for sejr.

De to gange forsvarende Europamestre Evgenia Tarasova og Vladimir Morozov er godt nok favoritter til sølv, men de har stadig en god chance for guld. De vandt også begge deres GP'er, men ved Finalen blev det "kun" bronze. Ved de russiske mesterskaber var de dog fænomenale med to back-to-back rene fremførelser, og de er nu vendt tilbage til forrige sæsons korte program, så det øger nok deres guldchancer.

Bronze er nok åbent for 2-3 par. Det ene er italienske Nicole Della Monica og Matteo Guarise, som tog sølv ved begge deres GP'er og for første gang kvalificerede sig til Finalen. Trods de stabile resultater har duoen haft en del usikre friløb i løbet af sæsonen, og det kan gøre den sårbare mod de to unge russiske par, som er i hælene på dem.

Aleksandra Boikova og Dmitrii Kozlovskii har haft en flot sæson med en 3. og 4. plads ved GP'erne og senest en flot bronzemedalje ved de russiske mesterskaber med to rene løb. Parret udviser godt potentiale med en polish, som man sjældent ser hos nye seniorer. De mangler dog stadig at arbejde med deres præsentation og karisma.

Landsmænd og regerende juniorverdensmestre Daria Pavliuchenko og Denis Khodykin gør også deres EM-debut. Duoen snuppede bronze ved begge deres GP'erne, som kvalificerede dem til Finalen, hvor det blev en 6. plads. Parret har ambitiøse tekniske elementer, men deres samlede løb mangler noget finpudsning.

Mine forudsigelser
1. Vanessa James / Morgan Cipres FRA
2. Evgenia Tarasova / Vladimir Morozov RUS
3. Aleksandra Boikova / Dmitrii Kozlovskii RUS
4. Nicole Della Monica / Matteo Guarise ITA
5. Daria Pavliuchenko / Denis Khodykin RUS
6. Miriam Ziegler / Severin Kiefer AUT
7. Minerva Fabienne Hase / Nolan Seegert GER
8. Laura Barquero / Aritz Maestu ESP

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: