søndag den 27. januar 2019

Cain/LeDuc overrasker med amerikansk titel

Cain/LeDuc udfører en triple twist i deres friløb.

De amerikanske parløbere har aldrig været kendt for deres stabilitet, og det kom også til syne ved 2019 U.S. Figure Skating Championships, hvor resultaterne var lidt uventede.

To gange regerende nationale medaljevindere Ashley Cain og Timothy LeDuc havde en lidt usikker landing på side-om-side triple loop i det korte program, men duoen var overbevisende i friløbet, hvor de landede begge triple spring og triple kast rent. De kunne dermed snuppe deres første nationale titel med en god margin.

De amerikanske mestre fra 2017, Haven Denney og Brandon Frazier, undgik synlige fejl i det korte program, men lave levels trak deres score ned. I friløbet havde han problemer på begge side-om-side spring, men deres parelementer var af høj kvalitet. Dette trak dem op på en samlet sølvmedalje.

Deanna Stellato-Dudek og Nathan Bartholomay havde en usikker kast triple loop i det korte program, men parret kunne imponere med et nogenlunde rent friløb - kun et par landinger måtte de kæmpe for. For andet år i træk blev det til bronze til parret.

Regerende sølvvindere Tarah Kayne og Danny O'Shea vandt det korte program med en ren fremførelse. I friløbet kiksede hun på side-om-side triple salchow, men dødsstødet kom på det afsluttende løft, som de måtte afbryde. Den dyre fejl betød, at de faldt til en skuffende 4. plads (pewter medalje).

De forsvarende mestre Alexa Scimeca-Knierim og Chris Knierim fortsætter en skuffende sæson med deres hidtil dårligste konkurrence. Parret lavede adskillige dyre fejl, selv på deres normalt sikre parelementer som twist og løft. Syvendepladsen er deres hidtil dårligste placering ved de nationale mesterskaber.

Samlet resultat


Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: