lørdag den 10. november 2018

Zabiiako/Enbert tager anden GP-sejr ved NHK Trophy 2018

Zabiiako/Enbert udfører deres korte program i Hiroshima.

Vi havde en fin parløbskonkurrence ved NHK Trophy 2017. Både guld og sølvvinderne forbedrede deres fremførelser i forhold til deres første GP, og kampen om bronze blev tæt.

GP Helsinki-vinderne Natalia Zabiiako og Alexander Enbert tog en solid føring efter et rent kort program, og russerne kunne gentage med et ligeledes rent friløb med triple twist, to side-om-side triple spring samt to triple kast. Med sæsons bedste scores kunne de tage deres anden GP-titel, og de er nu videre til Finalen.

Skate Canada-sølvvinderne Cheng Peng og Yang Jin kunne også levere et rent kort program, som gav dem en solid 2. plads. Duoen kunne gennemføre deres friløb uden fejl, og highlights var de to store triple kast. Deres ene side-om-side spring var dog kun double salchows. Med sæsonens anden GP-sølvmedalje har kineserne også kvalificeret sig til Finalen.

Amerikanske Alexa Knierim og Chris Knierim havde et usikkert kort program, da hun både faldt på triple salchow og havde problemer med side-om-side piruetten. I friløbet snublede de skiftevis på side-om-side springene, men til gengæld kunne de udføre to flotte kast i anden halvdel. Det var nok til at rykke dem op på bronze.

Skate Canada-bronzevinderne Kirsten Moore-Towers og Michael Marinaro havde småfejl på både spring og kast i det korte program, og denne tendens fortsatte i friløbet. Her kiksede han landingen på begge side-om-side spring, mens hun havde hånd på kast triple loop. Disse fejl betød, at de faldt til en tæt 4. plads.

Samlet resultat
PLNameNationSPFSPoints
1.Natalia ZABIIAKO
Alexander ENBERT
 RUS11214.14
2.Cheng PENG
Yang JIN
 CHN22207.24
3.Alexa SCIMECA KNIERIM
Chris KNIERIM
 USA43190.49
4.Kirsten MOORE-TOWERS
Michael MARINARO
 CAN34189.66
5.Tarah KAYNE
Danny O'SHEA
 USA55164.16
6.Laura BARQUERO
Aritz MAESTU
 ESP66159.59
7.Audrey LU
Misha MITROFANOV
 USA77149.25
8.Miu SUZAKI
Ryuichi KIHARA
 JPN88143.69

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: