torsdag den 8. november 2018

NHK Trophy 2018 forudsigelser - Isdans

Zagorski/Guerreiro udfører deres fridans ved Skate America 2018.

De tre gange verdensmestre Papadakis/Cizeron er ude af NHK Trophy 2018 grundet en lille rygskade hos ham, og dermed er isdansernes felt vidt og aldeles åbent.

I dette felt har Tiffani Zagorski og Jonathan Guerreiro den bedste VM-placering på resuméet, idet de tog en 8. plads i marts. Denne sæson er også startet godt, da de tog deres første GP-medalje nogensinde med bronze ved Skate America. Duoen har en unik stil på isen, men der er stadig plads til mere polish.

De regerende Four Continents-mestre Kaitlin Hawayek og Jean-Luc Baker tog en solid 10. plads ved VM, men denne sæson er de endnu et spørgsmålstegn, da de endnu ikke har konkurreret. I off-sæsonen har de skiftet træner til Dubreil og Lauzon i Montreal, så det bliver spændende at se, om de har forbedret sig. Amerikanerne er normalt meget polerede, men de mangler ofte power og kan godt lave nogle store fejl en gang i mellem.

Landsmænd Rachel Parsons og Michael Parsons har til gengæld haft super travlt med at konkurrere, og indtil videre er det blevet til fire sølvmedaljer ved fire internationale konkurrencer - og hver gang har de udvist store forbedringer. De har en chance for guld, hvis de bliver ved sådan her.

Hold øje med britiske Lilah Fear og Lewis Gibson, som er blevet publikumsfavorit med deres fridans. De tog kun en 24. plads ved forrige VM, men deres resultater denne sæson viser forbedringer; ved Skate America blev det en solid 5. plads. Nøglen bliver at ikke komme for langt bagud efter rytmedansen.

Four Continents sølvvinderne Carolane Soucisse og Shane Firus er også et lovende par, der måske kan overraske, hvis de formår at undgå dumme fejl. Denne sæson har parret bl.a. bronze fra Autumn Classic, men de måtte nøjes med en 8. plads ved Skate Canada efter en dyre fejl i rytmedansen.

Mine forudsigelser
1. Tiffani Zagorski / Jonathan Guerreiro RUS
2. Kaitlin Hawayek / Jean-Luc Baker USA
3. Rachel Parsons / Michael Parsons USA
4. Lilah Fear / Lewis Gibson GBR
5. Carolane Soucisse / Shane Firus CAN
6. Shiyue Wang / Xinyu Liu CHN
7. Anastasia Skoptcova / Kirill Aleshin RUS
8. Misato Komatsubara / Tim Koleto JPN
9. Alexandra Nazarova / Maxim Niktin UKR

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: