onsdag den 7. november 2018

NHK Trophy 2018 forudsigelser - Parløb

Peng/Jin udførere deres friløb ved Skate Canada 2018, hvor de tog sølv.

Parløbernes konkurrence ved NHK Trophy 2018 bliver for en gangs skyld svær at forudse, da vi har tre guldkandidater, der alle har scoret nogenlunde det samme ved deres første GP.

Forrige uges GP-vindere Natalia Zabiiako og Alexander Enbert havde problemer med side-om-side springene i Helsinki - han faldt i begge programmer - men stærke og eksplosive parelementer betyder, at de altid formår at opnå solide scores. Back-to-back konkurrence kan måske trætte dem, men der er selvfølgelig også potentiale til forbedring.

Kinesiske Cheng Peng og Yang Jin tog sølv ved Skate Canada, og ligesom russerne var side-om-side spring også det element, som gav dem problemer - de poppede begge spring i friløbet. Duoens parelementer er dog stærke, men i dette felt har de ikke råd til for mange fejl.

Skate Canada-bronzevinderne Kirsten Moore-Towers og Michael Marinaro plejer at være pålidelige på deres side-om-side spring, men underrotationer og generel lavere GOE på deres parelementer betyder, at de skal løbere renere end de andre par for at score på samme niveau. Canadierne skal helst tage sølv (gerne guld), hvis de vil til Finalen.

Amerikanske Alexa Knierim og Chris Knierim har haft en skuffende sæsonstart med mildest talt ujævne løb, og senest blev det en 4. plads ved Skate America. Parret er i stand til at score højt på deres elementer, men de plejer gerne at havde multiple tekniske fejl i begge løb, ofte på side-om-side springene.

Landsmænd Tarah Kayne og Danny O'Shea er de regerende 4CC-mestre, men et stressfraktur i hendes knæ betød, at de trak sig fra VM. Parret virkede stadig rustne ved sæsonåbnere Finlandia Trophy, hvor det blev en 7. plads.

Mine forudsigelser
1. Natalia Zabiiako / Alexander Enbert RUS
2. Kirsten Moore-Towers / Michael Marinaro CAN
3. Cheng Peng / Yang Jin CHN
4. Alexa Scimeca Knierim / Chris Knierim USA
5. Tarah Kayne / Danny O'Shea USA
6. Audrey Lu / Misha Mitroganov USA
7. Laura Barquero / Aritz Maestu ESP
8. Miu Suzaki / Ryuichi Kihara JPN

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: