mandag den 26. november 2018

James/Cipres kæmper sig til sejr ved Internationaux de France 2018

James/Cipres udfører deres lange program i Grenoble.

Umiddelbart virkede feltet hos parløberne ved Internationaux de France 2018 forudsigeligt, men vi fik nogle overraskelser.

Hjemmebanefavoritter Vanessa James og Morgan Cipres lå på en skuffende 3. plads efter det korte program efter adskillige fejl; hun doublede side-om-side tåloop og måtte kæmpe for landingen af kast triple flip. Deres friløb var bedre med side-om-side triple tåloop kombinationer og to triple kast - den eneste fejl var hendes doublede salchow. Med sæsonens anden GP-sejr er de for første gang videre til Finalen.

Amerikanske Tarah Kayne og Danny O'Shea havde et fint kort program, omend lidt lavere sværhed/levels og kvalitet gav dem en 4. plads i segmentet. Parret overraskede med et nært rent friløb, hvor den eneste fejl var hendes snublen på double axel. Dette rykkede dem op til sølvet, hvilket er deres allerførste GP-medalje.

Aleksandra Boikova og Dmitrii Kozlovskii vandt det korte program med en ren fremførelse, men den unge duo kunne ikke gentage deres flotte friløb fra Skate Canada. I friløbet snublede hun ud af triple tåloopen og faldt på kast triple loop. Parret faldt til bronze.

Nordkoreanske Tae Ok Ryom og Ju Sik Kim tog en tæt 2. plads efter et rent kort program, men parret kunne heller ikke replikere dette i friløbet, da de her havde to store fejl. De faldt til en samlet 4. plads.

Samlet resultat
FPl.NameNationPointsSPFS
1Vanessa JAMES / Morgan CIPRES
FRA
205.7731
2Tarah KAYNE / Danny O'SHEA
USA
191.4342
3Aleksandra BOIKOVA / Dmitrii KOZLOVSKII
RUS
189.8413
4Tae Ok RYOM / Ju Sik KIM
PRK
187.9524
5Camille RUEST / Andrew WOLFE
CAN
164.1055
6Audrey LU / Misha MITROFANOV
USA
157.2867
7Minerva Fabienne HASE / Nolan SEEGERT
GER
154.7776

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: