fredag den 19. oktober 2018

Skate America 2018 forudsigelser - Isdans

Hubbell/Donohue udfører deres korte dans ved VM 2018, hvor de tog sølv.

Der er ingen tvivl, hvem der vil tage guldet hos isdanserne ved Skate America 2018. Til gengæld kan vi nok se lidt kamp om de resterende pladser på podiet.

På hjemmebane har vi de regerende VM-sølvvindere Madison Hubbell og Zachary Donohue, der nu er USA's toppar. Parret er stærke både i teknik og præsenation, og de laver ikke længere dumme bekostelig fejl, som de engang plejede. Duoen begyndte sæsonen med en sejr ved US Classic, og de burde uden problemer tage guld her.

Italienske Charlene Guignard og Marco Fabbri kan også kalde sig deres lands toppar, og deres chance for deres første GP-medalje er særdeles gode. Parret er altid teknisk stabile med god fart over isen. Ved sæsonåbneren Lombardia Trophy kunne de snuppe guld med høje scores, men denne gang vil de selvfølgelig ikke være på hjemmebane.

Et andet amerikansk par har også chance for medalje, da de tidligere juniorverdensmestre Lorraince McNamara og Quinn Carpenter deltager. Parret har haft lidt svingende resultater siden deres Junior VM-titel, men denne sæson lover godt med en sejr ved Lake Placid og sølv ved Ondrej Nepela Trophy.

Russiske Tiffany Zagorski og Jonathan Guerreiro tog en solid 8. plads i deres VM-debut tidligere på året. Parret er stille og roligt steget i rækkerne i russisk isdans, og nu er de blandt toppen. De har ikke konkurreret denne sæson endnu (med undtagelse af testløb), så deres form kan være svær at vurdere.

Mine forudsigelser
1. Madison Hubbell / Zachary Donohue USA
2. Charlene Guignard / Marco Fabbri ITA
3. Lorraine McNamara / Quinn Carpenter USA
4. Tiffany Zagorski / Jonathan Guerreiro RUS
5. Lilah Fear / Lewis Gibson GBR
6. Robynne Tweedale / Joseph Buckland GBR
7. Natalia Kaliszek / Maksym Spodyriev POL
8. Katharina Müller / Tim Dieck GER
9. Karina Manta / Joseph Johnson USA
10. Alexandra Nazarova / Maxim Nikitin UKR

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: