søndag den 11. februar 2018

Vinter OL 2018 - Hold: Duhamel/Radford vinder friløb

Duhamel/Radford udfører deres lange program til "Hometown Glory"

Anden del af holdkonkurrencen i kunstskøjteløb ved Vinter OL 2018 startede tidlig morges, da parløberne udførte deres lange programmer.

Canadiske Meagan Duhamel og Eric Radford leverede et flot program med highlights som triple twist, triple salchow-double tåloop-double tåloop og kast triple lutz. De var dog ikke helt fejlfrie på deres sværeste elementer, da han havde lidt to fødder på side-om-side triple lutz, og hun havde to hænder på kast quad salchow. Med en score på 148.51 point kunne de tage en sejr og øge Canadas føring.

Måske dagens løb kom fra italienske Valentina Marchei og Ondrej Hotarek, som havde deres livs løb med en fejlfri fremførelse. Begge side-om-side triple spring og triple kast så lette ud, og duoen blev belønnet med et nyt personligt bedste på 138.44 point. De tog dermed en flot 2. plads i segmentet.

Ruslands Natalia Zabiiako og Alexander Enbert løb et solidt program med highlights som triple twist og kast triple flip og triple loop. De havde dog fejl, da begge doublede på side-om-side salchow, og hun havde et uventet fald sent i programmet. Med en 3. plads bliver det svært for OAR at få guld.

Amerikanske Alexa Scimeca Knierim og Chris Knierim havde nogle tekniske problemer, da de var urene på begge side-om-side spring, og hun havde lidt to fødder på kast triple flip. Deres 4. plads betyder, at USA også tegner sig til at tage bronze igen.

Resultat for langt program
Pl.NameNationPointsSPFS
1DUHAMEL Meagan / RADFORD Eric
CAN
148.511
2MARCHEI Valentina / HOTAREK Ondrej
ITA
138.442
3ZABIIAKO Natalia / ENBERT Alexander
OAR
133.283
4SCIMECA KNIERIM A / KNIERIM C
USA
126.564
5SUZAKI Miu / KIHARA Ryuichi
JPN
97.675

Se flere detaljer her.

Ingen kommentarer: